strategi perdagangan automatik
Trading algoritma dagangan Coinrule Trading Tips

5 Petua Untuk Berdagang (bukan sahaja) Dalam Pasaran Bull.

Coinrule bukan sahaja membolehkan anda mencipta strategi dagangan automatik anda, mengurangkan kos menggunakan alat canggih untuk dagangan anda dengan ketara. Terima kasih kepada Coinrule anda boleh memberi kepada pelan dagangan anda peraturan khusus dan dengan mudah mematuhinya. Tiada emosi atau berat sebelah lain yang datang daripada keadaan pasaran yang berkembang akan menjejaskan dagangan anda!

Dalam artikel ini, kami menerangkan secara terperinci apakah petua terbaik untuk menguruskan kitaran yang bermula dalam pasaran kripto pada bulan April. Semua orang sedang menunggu pasaran Great Bear untuk tamat, tetapi kebanyakan orang menyedari bahawa juga berdagang dalam pasaran Bull tidak semudah yang kelihatan.

Untuk setiap petua, saya akan menerangkan caranya Coinrule boleh membantu anda meningkatkan pengalaman perdagangan anda.

Beli RENDAH, jual TINGGI

Bertindak balas dengan segera kepada pergerakan harga yang pantas, naik atau turun, boleh menjadi sangat sukar dan memerlukan banyak masa di hadapan skrin bersedia untuk menghantar pesanan. Dengan Coinrule, anda boleh mencipta strategi untuk menjual atau membeli syiling secara automatik apabila harga turun atau meningkat dengan ketara. Anda hanya perlu memilih apakah parameter yang anda cari dan Coinrule akan berdagang untuk anda.

Coinrule strategi perdagangan automatik
Ambil keuntungan sebahagian daripada pegangan anda apabila harga melonjak lebih tinggi

Kadangkala mata wang kripto sangat tidak menentu, jadi boleh timbul peluang membeli atau menjual yang hebat pada syiling anda. Sama ada tentang mengumpul syiling kegemaran anda atau mengambil untung pada kedudukan, pendekatan terbaik ialah merancang strategi dan membiarkan bot melaksanakannya dengan segera di pasaran.

Lihat gambar besar

Dengan Coinrule, anda boleh menyediakan rangka masa yang lebih sesuai dengan strategi dagangan anda. Anda boleh menjadualkan pesanan sehingga empat minggu sekali supaya anda boleh merancang strategi pengumpulan jangka panjang.

beli Bitcoin setiap minggu
Kumpul BTC setiap minggu selama satu tahun jika syarat harga dipenuhi

Sebelum melancarkan peraturan anda, anda boleh menentukan berapa kali anda mahu peraturan itu dilaksanakan. Bilangan maksimum kali peraturan boleh ialah 10000, ini bermakna anda boleh merancang strategi anda untuk jangka masa panjang tanpa perlu risau.

Disiplin! Disiplin! Disiplin!

Nah.. apabila anda memberikan strategi dagangan anda dengan betul PERATURAN, ini akan membawa disiplin ke dalam kaedah anda, dan hasilnya akan bertambah baik dengan ketara.

Saiz pesanan, sebagai contoh, adalah komponen penting dalam pelan dagangan anda. Saiz pesanan mempunyai kesan langsung ke atas risiko perdagangan anda. Kadangkala anda boleh tergoda untuk menambah jumlah untuk membeli kerana keyakinan anda dalam perdagangan adalah tinggi. salah! Terlalu yakin adalah salah satu kesilapan yang paling berbahaya yang boleh dilakukan oleh peniaga.

Dengan Coinrule, anda boleh menentukan nilai USD pesanan atau mengehadkan amaun sebagai sebahagian daripada dana anda yang tersedia. Dalam kes ini, jika anda memilih dompet BTC dan menetapkan peratusan tertentu untuk membeli, algoritma akan mengira jumlah tersebut dengan sewajarnya.

Beli syiling pada kejatuhan harga
Tentukan peratusan dana yang tersedia untuk setiap dagangan

Jangan Terpesona dengan Ikan Duyung

Menambah syiling baharu pada portfolio anda adalah sangat menarik. Setiap kali anda menemui syiling baharu dengan potensi tinggi dan model perniagaan yang mengganggu, anda ingin menangkap peluang itu. Malangnya, kita tahu bahawa hanya peratusan kecil mata wang kripto bertahan dalam jangka panjang, terutamanya di kalangan mereka yang secara relatifnya berada di peringkat awal.

Sudah tentu, menambah syiling baharu pada portfolio membawa lebih banyak peluang dan meningkatkan kepelbagaian, jadi ini bukanlah strategi yang buruk secara umum. Anda harus sentiasa melakukan usaha wajar dan penyelidikan anda.
Coinrule membenarkan anda untuk berdagang hanya syiling yang telah anda miliki dalam dompet anda. Dengan cara ini, anda tidak akan mengambil risiko untuk membeli shitcoin dan menyesal kemudian hari! Anda mempunyai kawalan penuh ke atas aset yang didagangkan oleh algoritma.

Bersedia untuk bosan, atau TIDAK!

Lebih membosankan untuk anda membeli dan menjual syiling anda, lebih banyak anda terlepas daripada emosi anda, dan itu akan meningkatkan keuntungan anda.

Sebaliknya, perdagangan, secara amnya, tidak sepatutnya membosankan! Coinrule menambah hiburan "sihat" pada aktiviti anda.

strategi perdagangan automatik mata wang kripto
Semak prestasi peraturan anda dalam masa nyata

Anda sentiasa boleh menguji strategi baharu dengan Pertukaran Demo kami dan tidak lama lagi dengan alat Ujian Balik kami. Anda boleh berkongsi strategi dan pulangan anda dengan Komuniti Dagangan kami. Kami juga merancang untuk memperkenalkan cabaran dan persaingan yang akan bertujuan untuk mengetahui lebih lanjut tentang perdagangan dan meningkatkan kemahiran anda!

Nantikan dan
Berdagang dengan selamat!