logo blockduo
Trading algoritma Pelepasan Produk dagangan Coinrule

Kedudukan Blockduo Coinrule Antara Top 3 Crypto Trading Bot Untuk Crypto

Kami sangat teruja untuk mengumumkan bahawa Blockduo kedudukan Coinrule antara 3 teratas crypto trading bots tersedia untuk pelabur.

"Coinrule sedang menumpukan pada salah satu faktor yang paling penting apabila ia datang kepada perdagangan crypto automatik; pengalaman pengguna. Kami mendapati bahawa kebanyakan sistem di luar sana adalah reka bentuk yang kompleks dan kurang intuitif – Coinrule sedang pergi ke suatu tempat.” – Blockduo

Top 10 Crypto Bot mengikut Blockduo

Blockduo ialah penerbitan dalam talian yang diasaskan pada 2019, yang memfokuskan untuk menjadikan mata wang kripto mudah difahami serta memberikan pandangan yang jujur ​​dan tidak berat sebelah tentang pasaran aset digital yang berkembang dan produk/perkhidmatan terkemukanya.

Termasuk Coinrule antara yang teratas crypto trading bots mewakili pengiktirafan selanjutnya untuk kerja yang keseluruhan Coinrule pasukan telah dimasukkan sejak beberapa bulan lalu. Kami sedang berusaha keras untuk membenarkan mana-mana pedagang membina sistem perdagangan automatik dengan cara yang paling mudah.

Setiap orang harus mempunyai akses kepada alat canggih, namun mudah digunakan, untuk mengurus pelaburan mereka. Terima kasih kepada logik If-This-Then-That, anda boleh melaksanakan strategi dagangan yang paling maju sekalipun tanpa kemahiran pengekodan dalam beberapa minit sahaja.

Kami baru sahaja mengeluarkan versi platform kami yang baharu dan dipertingkatkan yang membolehkan membuat peraturan yang sesuai dengan keperluan setiap pedagang. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenainya di sini!

Kami kini sedang berusaha untuk menambah penunjuk teknikal ke dalam strategi kami. Dan tidak lama lagi alat ujian belakang serba baharu akan tersedia.

Merancang, membina dan menjalankan strategi perdagangan automatik untuk aset crypto anda tidak pernah semudah ini!

Nantikan! 😎