Coinrule strategi perdagangan automatik papan pemuka
Trading algoritma Pelepasan Produk

Paparan Prestasi Baharu Dalam Papan Pemuka. Bagaimana Peraturan Anda Berlaku?

Peningkatan baru yang lama ditunggu-tunggu baru sahaja dikeluarkan, kami menambah Laporan Untung Rugi ke Papan Pemuka kami. Ia adalah ciri yang sangat diperlukan yang memberi pengguna kami kemungkinan untuk menilai prestasi setiap peraturan.

Sambil menunggu salah satu keluaran paling penting, the Enjin Ujian Belakang (yang akan datang pada bulan September), pengguna kini boleh menguji strategi dagangan mereka di Bursa Demo, tanpa mempertaruhkan modal mereka, dan pada masa yang sama, mereka boleh menjejaki keputusan setiap peraturan pada Coinrule.

coinrule papan pemuka untuk strategi perdagangan automatik

Ini bermakna dapat mengenali dengan segera sebarang kemungkinan isu dan menyesuaikan strategi agar sesuai dengan keadaan pasaran dengan lebih baik.

Bagaimana kita mengira Untung Rugi?

Matlamat utama pengiraan kami adalah untuk mengukur sejauh mana keberkesanan peraturan, jadi pada asasnya, prestasi yang dinyatakan menunjukkan berapa banyak strategi itu menambah nilai portfolio anda.

Untuk berbuat demikian, kami mengambil gambar maya peruntukan anda semasa melancarkan peraturan. Kemudian, selepas setiap pesanan dilaksanakan, kami mengemas kini nilai baki baharu dengan nilai yang mungkin ada pada portfolio anda jika anda tidak menjalankan peraturan.

Dengan cara ini, Keuntungan sebanyak 10% bermakna itu Coinrule menambah 10% daripada nilai pada dompet anda! Ingat bahawa pegangan anda boleh turun dalam jangka USD atau BTC, dan masih, anda boleh melihat perubahan harga yang positif dalam Papan Pemuka anda, itu bermakna Coinrule sedang melakukan kerja yang betul melindungi daripada kerugian dan juga meningkatkan pulangan anda.

Sudah tentu, juga sebaliknya boleh berlaku. Ia hanya bermakna bahawa peraturan anda mesti diselaraskan atau diubah, jangan kekal dengan strategi yang kalah. Anda boleh membuat begitu banyak peraturan yang hebat, mengapa jatuh cinta dengan peraturan yang tidak baik?

Selain penunjuk Untung Rugi serta-merta yang berkaitan dengan setiap peraturan, kami juga menunjukkan graf yang menunjukkan bagaimana prestasi berkembang sepanjang masa aktivitinya. Itu memberikan cerapan berguna kepada pengguna tentang bila peraturan itu memberikan keuntungan yang lebih baik dan apabila, sebaliknya, ia menghasilkan hasil yang kurang memuaskan. Alat lain untuk dapat melaraskan dan menambah baik strategi dagangan automatik anda.

Data prestasi strategi perdagangan automatik. Carta data bersejarah

Musim panas telah tiba, tetapi kami tidak merancang sebarang cuti! Kami mempunyai begitu banyak ciri dan penambahbaikan baharu untuk dikeluarkan dalam minggu-minggu akan datang, nantikan!