larian lembu kripto
Trading algoritma Analisis Pasaran dagangan Coinrule Trading Tips

Cryptos Paling Menjanjikan Untuk Dibeli Dalam Bull Run Seterusnya

Seperti yang kami tulis sebelum ini, banyak tanda menunjukkan bahawa kami kini berada di peringkat awal Pasaran Crypto Bull baharu. 

Pemulihan awal bermula pada April 2019, tetapi ia mengambil masa lebih enam bulan untuk pelabur dan pedagang untuk mendapatkan semula keyakinan yang hilang semasa Pasaran Beruang dua tahun sebelumnya. Ramai Crypto kini mula kelihatan sangat menjanjikan. Tetapi yang mana yang paling menjanjikan crypto dalam larian lembu seterusnya?

Penguasaan Bitcoin Memancarkan Tanda Pemulihan

Carta yang paling baik mensintesis keadaan semasa Pasaran Kripto ialah carta yang menunjukkan Penguasaan Bitcoin sejak dua tahun lepas. 

Pada bulan Januari, selepas tempoh kemurungan yang panjang, Pasaran Altcoin yang luas mula mengatasi prestasi Bitcoin, dan ini mendorong Penguasaan Bitcoin di bawah garis arah aliran utama. Garis arah aliran bermula tepat dari bahagian atas gelembung Crypto apabila histeria pembelian Altcoin berada di puncaknya. 

Penguasaan Bitcoin Sepanjang Dua Tahun Terakhir

Ini adalah tanda jelas pembalikan jangka panjang. Agak sukar untuk menganggarkan magnitud pergerakan harga seterusnya. Walaupun ia mencabar untuk berkata apa untuk dijangka daripada Pasaran Kripto pada bulan-bulan akan datang, adalah selamat untuk menganggap bahawa membeli Altcoin dalam portfolio terpelbagai boleh menjadi pilihan yang menarik berbanding dengan hanya memegang Bitcoin. 

Banyak Altcoin telah meningkat dua kali ganda dalam harga pada bulan lalu, tetapi ada yang ketinggalan, dan ia masih boleh menjadi masa yang baik untuk membeli. Berikut adalah kripto yang paling menjanjikan dalam larian lembu seterusnya.

Monero (XMR)

Carta nampaknya memberikan bukti untuk pembalikan. Harga menandakan dua bahagian bawah yang kemas, dan dari situ ia kini meningkat sekitar 35%. 0.0077 BTC adalah rintangan yang jelas, dan Monero berjaya berdagang di atasnya selama beberapa minggu sekarang. Kami boleh melihat ujian semula yang akan memberikan harga kemasukan yang lebih baik, tetapi risiko/ganjarannya sangat menarik. 

Carta Mingguan Monero

Sokongan yang kukuh kini memberikan risiko penurunan yang rendah, dan sasaran pertama kini berada di sekitar kawasan 0.012 BTC, yang mewakili potensi peningkatan lebih 40% daripada harga semasa.

Ravencoin (RVN)

Ravencoin boleh menjadi salah satu Crypto yang paling menjanjikan untuk larian lembu seterusnya. Syiling itu turun 80% daripada paras tertinggi pada Mac 2019, dan itu mewakili peningkatan yang besar. Memandangkan syiling itu naik hanya 25% daripada rendah berbanding Bitcoin, risiko/ganjaran membeli di sekitar tahap ini adalah sangat menguntungkan.

Carta Harian Ravencoin

Harga telah terperangkap dalam zon terkumpul sejak Julai 2019, jadi jelas sukar untuk meramalkan bila ia akan bergerak lebih tinggi. Sebaliknya, melihat siri paras tertinggi yang lebih rendah dan pada pemampatan harga yang berlaku, kita boleh menjangkakan sedikit turun naik apabila ambang segi tiga akan menghampiri dalam masa satu bulan.

Kawasan sokongan penting pertama ialah pada 330 satoshi, dan peningkatan volum adalah tanda minat yang semakin meningkat. Bercakap tentang volum, hakikat bahawa ia terus meningkat pada pergerakan naik dan berkurangan apabila harga menjejak semula adalah tanda positif lagi untuk diperhatikan.

Token Perhatian Asas (BAT)

Token itu naik kira-kira 70% daripada paras terendah pada September 2019, tetapi julat harga antara 2.2K dan 3K satoshis mempunyai sejarah menawarkan peningkatan yang ketara sekitar 90%, menjadikannya jelas salah satu kripto yang menjanjikan dalam larian lembu seterusnya.

Carta Mingguan Token Perhatian Asas

Minggu lalu jumlah itu mencetak angka kedua tertinggi sejak April 2019, apabila harga mendahului pada paras tertinggi sepanjang masa. Harga kini sedang mencuba pelarian baharu. Adalah berbaloi untuk mengawasi penutupan mingguan seterusnya. Sekiranya tiada pemberhentian yang ketara berlaku dalam jangka pendek, itu akan menjadi tanda bahawa fasa pengumpulan telah berakhir.

Asas yang kukuh juga menyokong Token Perhatian asas, dan ia telah dimasukkan dalam senarai pantau kami bagi syiling dengan potensi jangka panjang tertinggi.

NEO

Apa yang dipanggil Ethereum Cina telah dibelasah dengan kuat semasa Pasaran Beruang dan harga didagangkan untuk masa yang lama dalam aliran menurun yang curam. Syiling kini naik 60% dari bawah tetapi masih ada peningkatan kira-kira 800% untuk mencapai puncak semula.

Carta Mingguan NEO

Pada penghujung Oktober, harga menembusi di atas garis arah aliran utama dengan volum yang luar biasa, dan sejak itu berjulat antara 0.00144 dan 0.1160 BTC. Kelantangan berkurangan pada penarikan balik dan mula meningkat semula apabila harga menghampiri sempadan atas julat. Itu petanda yang sangat positif.

Ia juga menarik untuk melihat bahawa harga membentuk a cawan-dan-pegangan corak di sekeliling bahagian bawah. Itu ialah struktur kenaikan harga secara amnya yang boleh memberikan bukti lanjut tentang pembalikan.

0x (ZRX)

Token mempunyai struktur yang hampir menyerupai NEO. Harga pada masa ini meningkat dua kali ganda sejak paras rendah tetapi mempunyai potensi peningkatan kira-kira 700% kepada paras tertinggi sepanjang masa yang dicapai pada Mei 2018. Perlu diperhatikan bahawa harga mendahului semasa pasaran sedang bergelut dengan Pasaran Beruang yang teruk. Pedagang harus mengambil kira perkara ini kerana itu adalah indeks potensi perkaitan dengan Bitcoin dan seluruh pasaran.

Harga dua dasar pada 1400 satoshis dan lantunan membawa kepada penembusan daripada aliran menurun jangka panjang. Juga dalam kes ini, langkah itu ditambah dengan peningkatan volum yang ketara yang mengesahkan kepentingannya.

Carta Mingguan ZRX

Dari sudut pandangan asas, token berdagang di semua bursa utama dan pasukan mempunyai hubungan yang kukuh ke dalam komuniti Crypto. Tambahan pula, 2019 menyaksikan pertumbuhan parabola persekitaran DeFi dan token itu boleh memainkan peranan penting antara cryptos yang paling menjanjikan dalam larian lembu seterusnya.

Bagaimana Untuk Mengambil Kelebihan Dari Persediaan Ini?

Bergantung pada strategi yang anda suka lakukan, pendekatan yang berbeza boleh terbukti menguntungkan dalam keadaan pasaran semasa.

  • Beli Dip: Tangkap setiap penurunan harga untuk membeli pada harga yang lebih baik. Apabila pasaran secara amnya menunjukkan arah aliran lebih tinggi, risiko/ganjaran pembelian sentiasa lebih menguntungkan, dan pembelian semasa kemelesetan meningkatkan potensi keuntungan. Strategi ini melibatkan perhatian dan tindak balas segera terhadap pembalikan harga akhirnya. 
  • Beli The Breakout: Apabila turun naik pasaran berkurangan, dan ia menjadi tidak pasti apakah arah pergerakan harga seterusnya, adalah selamat untuk menunggu penembusan tahap utama dan kemudian membeli syiling.
  • Terkumpul: ini strategi terdiri daripada membeli secara berkala satu atau lebih syiling tertentu. Membahagikan pembukaan kedudukan anda pada berbilang pesanan memberi anda kemungkinan untuk membeli juga pada harga yang lebih rendah, menurunkan purata kos pembelian anda dan meningkatkan keuntungan apabila harga bergerak lebih tinggi.

Pilih strategi yang sesuai dengan keperluan dan jangkaan anda terhadap pasaran yang terbaik dan jangan lupa amalkan asas peraturan Pengurusan Risiko.

Berdagang dengan selamat!

PENAFIAN

Saya bukan seorang penganalisis atau penasihat pelaburan. Semua yang saya sediakan di sini adalah untuk tujuan panduan, maklumat dan pendidikan semata-mata. Anda harus mengesahkan secara bebas semua maklumat dalam post saya. Saya tidak boleh didapati bertanggungjawab untuk sebarang kehilangan atau kerosakan yang disebabkan oleh bergantung kepada maklumat tersebut. Harap maklum bahawa berdagang mata wang kripto melibatkan tahap risiko yang ketara.