dapatkan pulangan tunai kripto dengan OKEx
Pelepasan Produk Promosi

Berdagang Dengan Okex, Dapatkan Pulangan Tunai Kripto Dalam Syiling Kegemaran Anda!

CoinruleMisi adalah untuk menjadikan perdagangan automatik benar-benar mesra pengguna, membolehkan semua orang membina sistem perdagangan lanjutan dengan beberapa langkah mudah. Kami baru-baru ini mengumumkan perkongsian baharu dengan OKEx. Hari ini, kami sangat teruja untuk mendedahkan hasil pertama kerjasama ini. 100 akaun pertama yang menyertai promosi ini akan mendapat pulangan tunai kripto 100%. CoinrulePelan Premium Hobbyist. 

Promosi Dagangan OKEx

Jika anda membuka akaun di OKEx melalui kami Pautan Pendaftaran, sambungkannya ke Coinrule dan berdagang sekurang-kurangnya $100 nilai kripto. Anda boleh menuntut pulangan tunai sebanyak $40 untuk Pelan Premium anda Coinrule. 

Terbaik dari semua? Anda boleh memutuskan dalam syiling yang mana pulangan tunai kripto akan didenominasikan. Bersedia! Pilih syiling yang mempunyai peluang terbaik untuk kenaikan harga, dan kami akan menghantarnya terus ke dompet anda! Anda boleh memilih antara sepuluh syiling dengan permodalan pasaran tertinggi.

Berikut adalah langkah-langkah untuk menyertai promosi ini:

  • Buat akaun pada Coinrule
  • Langgan salah satu daripada kami Pelan Premium (Penggemar, Pedagang atau Pro)
  • Buat akaun baharu di OKEx melalui kami Pautan Pendaftaran
  • Sambungkan akaun OKEx anda kepada Coinrule
  • Buat satu atau lebih strategi automatik dengan Coinrule dan berdagang sekurang-kurangnya $100 pada OKEx dalam penghujung promosi (17 Julai)
  • Ping kami melalui sembang dalam apl kami atau melalui e-mel
  • Coinrule akan memindahkan syiling yang dipilih dalam masa tiga hari

Tiga akaun paling aktif semasa tempoh promosi akan layak mendapat ganjaran tambahan terus ke akaun OKEx mereka!

Tiga akaun teratas dengan volum dagangan tertinggi dalam tempoh promosi 1 bulan akan menerima masing-masing 50 USDT, 30 USDT and 20 USDT sebagai ganjaran tambahan yang disediakan oleh OKEx.

Temui OKEx

OKEx ialah salah satu pertukaran kripto global terbesar. OKEx mewakili salah satu tempat dagangan paling cair untuk mata wang kripto. Menurut Coinmarketcap, OKEx menduduki tempat sebagai pertukaran ketiga terbesar untuk volum dagangan. Berdagang di OKEx, anda akan menemui lebih 300 pasangan dagangan tersenarai yang akan memberi anda banyak peluang untuk strategi dagangan anda.

Kami berbesar hati untuk menawarkan kepada pedagang kami kemungkinan untuk mencipta sistem perdagangan lanjutan di OKEx, yang mempunyai rekod prestasi yang luar biasa bagi ciri-ciri inovatif dan keselamatan dalam ruang crypto! 

Cepat sertai promo, hanya 100 tempat tersedia! 

Adakah anda mempunyai Coinrule akaun? Daftar di sini
Buat akaun anda di OKEx di sini