Pasukan

🚀Adakah ini Hari April Fools?

Penguasaan BTC Pasaran dari 2018 hingga 2021, % (DIKIRA OLEH TRADINGVIEW) (CRYPTOCAP:BTC.D)

Jika saya memberitahu anda bahawa Altseason sebenar belum pun dimulakan, perkara pertama yang akan terlintas di fikiran anda pastinya ialah, “itu pasti April bodoh!”.

Idea ini agak menarik, kerana sudah banyak syiling di pasaran berdagang di setiap masa nilai tinggi semasa Bull Market ini. Sukar untuk membayangkan bahawa kebanyakan peningkatan masih di hadapan kita. Namun, jika gambar yang ditunjukkan oleh carta ini adalah tepat, Altcoins mungkin mempunyai banyak perkara untuk dijalankan dalam beberapa bulan akan datang.

Mengikut penguasaan Bitcoin, pasaran Altcoin kelihatan masih di bawah nilai berbanding dengan Bitcoin . Tambah sekarang bahawa April secara sejarah adalah bulan yang positif untuk crypto kepada persamaan, dan hasilnya mungkin meletup.

Anda boleh menyemak artikel ini di Anjakan Besar.

Sekurang-kurangnya terdapat dua elemen yang boleh memberikan sokongan padu kepada tesis ini. Bitcoin pulih dengan kuat daripada penurunan baru-baru ini, dan ia kini didagangkan betul-betul di bawah rintangan utama yang, jika ditembusi, akan menolaknya terus ke harga baharu penemuan . Selain itu, beberapa syiling bertopi besar masih mempunyai banyak ruang untuk dikejar Bitcoin . Lihat Ethereum , Zcash, dan Litecoin, antara kes yang paling ketara.

Jika anda mengambil beberapa keuntungan baru-baru ini, itu adalah pilihan yang munasabah yang membawa anda mempunyai kecairan untuk mengumpul syiling yang belum dipam. Syiling ini berkemungkinan akan mengatasi prestasi Bitcoin dalam jangka pendek, membolehkan anda menambah lebih banyak lagi Bitcoin pada masa hadapan. Selagi penguasaan Bitcoin kekal di bawah 60, membeli strategi penurunan menawarkan profil risiko-ganjaran terbaik. Tetapi jangan lupa untuk menguruskan risiko anda.

Lagipun, ia adalah minggu bodoh April!