Penunjuk lanjutan pada Hitbtc
Pasukan

Dagangan Automatik Pada Hitbtc – Penunjuk Lanjutan Kini Tersedia Pada Coinrule

Kami gembira untuk mengumumkannya dagangan automatik di HitBTC kini lebih berkuasa dengan penunjuk teknikal dihidupkan Coinrule.

Penunjuk lanjutan membolehkan anda membina peraturan yang menyesuaikan diri dengan keadaan pasaran pada pertukaran kedudukan ketiga tertinggi mengikut pasangan dagangan yang tersedia. HitBTC menyokong lebih 900 aset kripto membolehkan anda menjalankan beberapa peraturan berprestasi terbaik pada sejumlah besar syiling di seluruh pasaran. 

HitBTC ialah salah satu pertukaran yang paling mantap, paling selamat dan inovatif untuk mata wang kripto, dengan penyepaduan API lanjutan yang menyediakan pelaksanaan sangat pantas. Mereka sentiasa menambah token baharu, memberi anda peluang tanpa had untuk meningkatkan pulangan anda.

Strategi dagangan baharu

Digabungkan dengan penambahan strategi lanjutan yang menggunakan penunjuk teknikal, peluangnya tidak berkesudahan. 
Anda kini boleh membina strategi dagangan automatik HitBTC dengan Melangkah Purata dan juga Indeks Kekuatan Relatif.

Strategi seperti di bawah menggabungkan penunjuk teknikal yang berkuasa ditambah dengan CoinruleCiri "sebarang syiling" dijalankan pada lebih 900 syiling. Buka kunci kemungkinan besar untuk menangkap sebarang penurunan di pasaran!

mengautomasikan dagangan di HitBTC
Penunjuk Lanjutan di HitBTC untuk membeli penurunan

Cipta peraturan anda sendiri menggunakan Coinruleeditor peraturan serba boleh atau semak imbas strategi berprestasi terbaik kami dalam perpustakaan templat . Ketahui lebih lanjut tentang idea dan sumber dagangan yang tidak terkira banyaknya dalam komprehensif kami Asas pengetahuan

Penunjuk teknikal membolehkan pengguna di seluruh dunia meningkatkan dagangan automatik pada HitBTC dan mengurus portfolio mereka tanpa tekanan!

Apakah Coinrule

Coinrule ialah pembantu pintar yang paling mesra pengguna untuk membina peraturan dagangan anda merentasi bursa kegemaran anda. Ia adalah "jika-ini-maka-itu" untuk mata wang kripto. Jalankan pelan dagangan anda 24/7 dan bukannya duduk berjam-jam di hadapan carta.

Pasaran Crypto Bull kini menawarkan banyak peluang setiap hari. Untuk menangkap mereka pada bila-bila masa, anda memerlukan alat yang sesuai dan strategi perdagangan crypto terbaik.

Buat strategi automatik anda sendiri sekarang!