dagangan automatik dengan tradingview
Pasukan

Dagangan Automatik Dengan TradingView – Kini Dihidupkan Secara Langsung Coinrule

Kami sangat teruja untuk mengumumkan bahawa isyarat TradingView kini dihidupkan secara langsung Coinrule. Dagangan automatik dengan TradingView tidak pernah semudah ini!

Anda kini mempunyai akses kepada pangkalan data penunjuk teknikal dan strategi terbesar di seluruh dunia. TradingView menawarkan persediaan dagangan yang tidak terkira banyaknya yang boleh anda sesuaikan untuk memenuhi keperluan anda dan melaksanakan dagangan di bursa kripto kegemaran anda.

Keluaran baharu ini sejajar dengan matlamat kami untuk memperkasakan peniaga hobi untuk bersaing dengan dana lindung nilai dan pelabur profesional.

Dengan isyarat TradingView yang baru disepadukan, anda kini boleh berdagang semasa anda tidur menggunakan setiap penunjuk teknikal yang mungkin di pasaran!

Apa itu TradingView?

TradingView adalah alat carta yang paling banyak digunakan dalam kalangan pedagang. Selama bertahun-tahun, ia berkembang menjadi komuniti pedagang terbesar. Tiada tempat yang lebih baik untuk mendapatkan pandangan pasaran, analisis, petua dan tutorial. 

TradingView ialah platform yang sempurna untuk pedagang pada setiap peringkat kerana ia menggabungkan antara muka intuitif dengan ratusan petunjuk teknikal yang maju dan boleh disesuaikan. Mudah untuk bermula dengan TradingView dan meningkatkan kemahiran dagangan anda setiap hari.

Anda boleh menggunakan TradingView untuk kajian carta anda, melukis garis arah aliran, mentakrifkan sokongan dan rintangan, corak carta spot, menggunakan penunjuk teknikal dan juga menjalankan sistem dagangan automatik sedia untuk digunakan yang lengkap.

TradingView juga mempunyai bahasa pengekodannya sendiri, Pine Editor, yang boleh anda gunakan untuk membangunkan strategi dagangan tersuai sepenuhnya anda. 

Sebaik sahaja anda memilih pencetus untuk strategi anda, anda boleh menggunakan makluman melalui webhook untuk melaksanakan dagangan menggunakan Coinrule. Dagangan automatik dengan TradingView adalah mudah dan membolehkan semua pedagang meningkatkan strategi dagangan mereka.

Bagaimana untuk menyambung TradingView ke Coinrule

Dagangan automatik dengan isyarat TradingView dihidupkan Coinrule ialah ciri premium, tersedia pada pelan Trader dan Pro.

On Coinruleeditor peraturan, anda perlu mentakrifkan tindakan yang anda ingin laksanakan berdasarkan isyarat beli dan jual. 

Dagangan automatik dengan TradingView pada Coinrule
Dagangan automatik dengan TradingView pada Coinrule

Apabila membuat isyarat pada TradingView, mesej amaran akan mencetuskan tindakan. Anda mempunyai fleksibiliti maksimum dalam memilih isyarat pilihan anda, dengan kemungkinan menyesuaikannya mengikut keselesaan anda.

Isyarat TradingView
Isyarat TradingView

Untuk lebih banyak contoh tentang menyambungkan TradingView ke Coinrule, anda boleh menyemak ini artikel yang menyediakan lebih banyak maklumat dan petua untuk bermula.

Tingkatkan dagangan automatik anda dengan TradingView

Isyarat TradingView membenarkan lebih kuasa dan fleksibiliti untuk peraturan anda. 

Selain daripada meluaskan julat penunjuk yang boleh mencetuskan peraturan anda dengan ketara, anda kini boleh melaksanakan dagangan berdasarkan data daripada semua kelas aset dan indeks yang tidak terkira banyaknya.

Contohnya ialah membeli penurunan pada Altcoin hanya jika Dominasi Bitcoin kekal di bawah ambang tertentu. Sebagai alternatif, anda boleh membeli Bitcoin jika S & P500, indeks ekuiti global, semakin meningkat. Satu-satunya had ialah kreativiti anda!

Gabungkan isyarat dengan Coinrule keadaan berasaskan IFTTT terbina dalam untuk pengalaman dagangan yang unik, memastikan strategi dagangan anda berdagang hanya apabila keadaan pasaran terbaik dikenakan.

Isyarat TradingView digabungkan dengan Coinrule Logik IFTTT
Isyarat TradingView digabungkan dengan Coinrule Logik IFTTT

Coinrule ialah pembantu pintar yang paling mesra pengguna untuk perdagangan automatik, tidak memerlukan satu baris kod. Tetapi adakah anda seorang pemaju? Kami kini membantu anda juga. Menggunakan Skrip Pine, anda boleh membangunkan sistem dagangan tersuai anda dan menjalankannya Coinrule dalam beberapa minit. 

Jika anda belum lagi menjadi pengguna TradingView, anda boleh menggunakan pautan ini untuk mendapatkan percubaan 30 hari secara percuma.

Ia semudah itu. Cuba dagangan automatik dengan TradingView sekarang. Keluaran baharu ini akan mengubah permainan dagangan anda!


Cipta peraturan pertama anda menggunakan isyarat TradingView sekarang.