Pasukan

Kembali ke landasan

Jumlah Had Pasaran Kripto, $ (CRYPTOCAP:TOTAL)

Suasana pasaran crypto berubah daripada “pasaran beruang baru bermula"Kepada"hidup pasaran lembu” dalam masa beberapa minggu.

Melihat kepada gambaran besar permodalan pasaran crypto bermula dari bawah pada Mac 2020, perkara menjadi lebih jelas. Euforia berlebihan yang meningkat pada bulan pertama 2021 memerlukan penetapan semula. The RSI menangkap kelemahan umum ini dengan tepat, dengan paras tertinggi yang lebih rendah menyimpang daripada paras tertinggi yang lebih tinggi semasa trend pasaran.

Adalah mudah untuk mengelirukan kemalangan besar pada bulan Mei dengan permulaan tempoh aliran menurun yang berpanjangan. Tetapi apabila pasaran melantun tepat di bahagian bawah aliran menaik, pelabur dan peniaga mendapati keyakinan untuk berubah bulis sekali lagi.

Lantunan itu juga berlaku pada tahap Fibonnaci 61.8%, meningkatkan kepentingan kawasan itu sebagai sokongan kukuh pada masa hadapan. Dalam jangka pendek, 23.6% ialah sokongan pertama sekiranya berlaku penarikan balik. Penyatuan dalam kotak hijau akan bermanfaat untuk perkembangan jangka panjang arah aliran. sepatutnya Bitcoin bertenang di bawah $50,000, itu boleh menjadi peluang yang baik untuk Altcoins menikmati momen mereka kemuliaan .

Mengumpul pada penurunan dan strategi panjang scalping masih merupakan cara terbaik untuk memanfaatkan keadaan pasaran semasa. Trend sentiasa menjadi rakan anda, Lagipun!