Pasukan

Bitcoin Halloween Dip – Tipu Atau Rawat?

Halloween ialah tempoh tahun apabila jalanan penuh dengan hantu dan raksasa. Jika dilihat lebih dekat, mereka hanyalah kanak-kanak yang meminta gula-gula. Jika anda melihat dengan teliti pada penurunan Bitcoin Halloween terkini, anda akan mendapati banyak elemen kenaikan harga juga.

Seperti yang dijangkakan, pasaran sedang mencari ujian semula kawasan sokongan pertama. Semasa ujian semula, magnitud pergerakan harga adalah penting! Minggu ini Bitcoin merosot di bawah paras psikologi $60,000 hanya untuk mencari sokongan lain betul-betul di atas kawasan penyatuan sebelumnya.

Penurunan Bitcoin Halloween

Harga kemudiannya melantun semula di atas tahap pelarian. Tindakan harga jenis ini membayangkan jumlah pembeli dan permintaan yang kukuh. Sebaliknya, penjual mungkin tidak berpuas hati dengan penurunan yang sedikit daripada paras tertinggi sepanjang masa. Sekiranya mereka berjaya menolak harga ke paras rendah baru yang lebih rendah, itu akan membuka pintu kepada pengeluaran yang lebih teruk yang akan membolehkan mereka membeli semula pada harga yang lebih mudah. Pertarungan sedang berlangsung, dan ia boleh membawa kepada tempoh pergerakan sisi antara $57,000 dan $64,000.

Bagaimana dengan Alts? Mereka sudah pasti akan menjadi mereka yang paling mendapat manfaat daripada senario ini. Perhimpunan Altcoins dalam harga BTC bermula tepat di bahagian atas larian Bitcoin terkini. Apabila trend mula lemah, pelabur dan pedagang memutarkan peruntukan mereka kembali ke Alts.

Berapa lama parti Alt ini akan bertahan? Masa akan menentukan. Sementara itu, adalah berbaloi untuk terus memerhatikan carta Penguasaan Bitcoin berbanding dengan harga Bitcoin. Ini adalah satu-satunya penunjuk terbaik untuk mengoptimumkan peruntukan portfolio anda dan meningkatkan pulangan anda pada masa turun naik yang lebih rendah.

Carta bonus

Perkara berlaku dengan pantas dalam crypto, dan anda harus bersedia untuk menangkap peluang yang datang pada setiap masa.

Melihat aliran menaik Bitcoin pada bulan Oktober, dari bawah ke atas, harga meningkat sekitar $26,000.

Perhimpunan Bitcoin pada bulan Oktober

Melihat data dengan teliti, harga sebenarnya kebanyakannya mengikut arah aliran sisi. Sekitar 60% daripada larian ini dibina hanya dalam enam lilin 4 jam, yang bersamaan dengan jumlah 24 jam.