Bitpana & Coinrule perkongsian
Pasukan

Bitpanda & Coinrule Rakan Kongsi Untuk Menjadikan Perdagangan Hebat 🚀

Hari ini kami Teruja Mengumumkan Permulaan Perkongsian Strategik dengan Bitpanda, Bursa Kripto Eropah Terkemuka

Siapa yang tidak membuat sekurang-kurangnya satu keputusan yang salah dalam memulakan persahabatan? 

Kami ingin memastikan untuk mengelakkan kesilapan itu apabila melibatkan perkongsian dengan memilih alat terbaik sahaja untuk Komuniti kami yang menakjubkan.

Bitpanda hari ini mempunyai reputasi yang tidak dicabar dalam ruang crypto, mewakili pintu masuk utama dari Fiat ke Crypto untuk lebih satu juta pengguna di seluruh dunia. 

"Coinrule dan Bitpanda berkongsi idea yang sama tentang inovasi berterusan. Matlamat utama kedua-dua syarikat adalah untuk menyediakan komuniti kami alat yang mesra pengguna lagi berkuasa untuk menyertai dunia kewangan token baharu” – Gabriele Musella, Ketua Pegawai Eksekutif, Coinrule

Bitpanda bermula pada 2014 dan sejak itu ia terus membina platform yang selamat dan boleh dipercayai – bertahan dalam dua pasaran beruang, namun berkembang dan menyampaikan produk baharu. Hanya beberapa bulan yang lalu, pasukan yang berpangkalan di Vienna melancarkan produk terbaharu keluarga mereka: Bitpanda Global Exchange. Bursa disiarkan secara langsung pada awal Ogos dan dari hari pertama, 12 pasangan dagangan telah tersedia, dengan jumlah syiling yang semakin meningkat dijangka akan ditambah dalam masa terdekat. 

Bitpanda mempunyai semua yang diperlukan oleh pedagang:

  • Yuran perdagangan rendah – paling rendah di kalangan pesaing. Adakah anda sering mengeluarkan syiling dari bursa? Tiada masalah kerana yuran pengeluaran adalah minimum.
  • Peningkatan kecairan harian pada buku pesanan dan pembuat pasaran menyertai secara tetap untuk meminimumkan tebaran bid-ask.
  • Antara muka dagangan yang mesra pengguna bahawa walaupun seorang peniaga yang hobi akan mendapati mudah untuk digunakan. Dan untuk pedagang lanjutan, pilihan untuk menggunakan pesanan henti dan ciri pro.

Dan jika anda ingin membina strategi perdagangan yang lebih kompleks, Coinrule adalah jawapannya.

As baru-baru ini diterbitkan, pengguna Bitpanda boleh menyambungkan akaun mereka ke Coinrule, dapatkan akses kepada kategori aset baharu dan bina strategi dagangan automatik dengan cepat dalam masa beberapa minit. Sekali lagi, Coinrule pengguna mempunyai alternatif yang lancar untuk berdagang aset Kripto menggunakan mata wang Fiat. Sebenarnya:

“Fokus kami kekal: menjadikan kehidupan peniaga hobi lebih mudah, dengan mengajar mereka cara meningkatkan kekayaan mereka dan mencapai kemerdekaan kewangan” – Gabriele Musella, Ketua Pegawai Eksekutif, Coinrule

Hanya yang terbaik!

Bitpanda menyelesaikan Tawaran Pertukaran Permulaan yang paling berjaya di Eropah dengan mengumpul lebih €43 juta. Syarikat itu mengeluarkan token BEST, aset yang memberikan pengguna potongan besar pada yuran dagangan mereka dan akses kepada banyak faedah. 

Coinrule sedang menyediakan tawaran unik kepada komuniti Bitpanda: semua pelan premium akan boleh diakses secara percuma kepada semua orang selama sebulan diikuti dengan diskaun 50% untuk pelan berbayar kepada semua pengguna Bitpanda. Itu menunjukkan usaha kami ke arah pendemokrasian perdagangan automatik. 

Dan ia menjadi lebih baik. Adakah anda pemegang token TERBAIK? 

Diskaun anda akan menjadi lebih besar bergantung pada bilangan token yang anda pegang: 5k, 50k, 5m.

Mulai sekarang, memegang token BEST memberi anda akses kepada pelan yang penuh dengan kebijaksanaan dan alatan untuk mencipta strategi dagangan lanjutan di atas dompet Bitpanda anda.

“Kredibiliti dan ketelusan amat diperlukan dalam ruang mata wang kripto. Syarikat seperti Bitpanda adalah contoh yang bagus untuk bagaimana perkara harus dilakukan”  – Oleg Giberstein, COO, Coinrule

Untuk mendapatkan butiran lanjut tentang tawaran, nantikan atau hubungi [e-mel dilindungi].