Coinrule perkongsian dengan Bitmex
Pasukan

Coinrule Mengumumkan Perkongsian Baharu Dengan BitMEX

Coinrule sangat teruja untuk mengumumkan perkongsian strategik baharu dengan BitMEX! Dengan menambahkan perintis derivatif kripto pada senarai bursa yang tersedia, platform kami kini menyediakan pilihan yang baik untuk pedagang maju untuk meningkatkan strategi dagangan mereka. 

Pertukaran kripto terkemuka

Pedagang kini berurus niaga lebih 2 bilion USD setiap hari di BitMEX. Anda mendengarnya dengan betul - $2 bilion setiap hari. BitMEX telah berada di barisan hadapan dalam pertukaran kripto sejak 2016 apabila mereka melancarkan pertukaran kekal XBTUSD mereka. Pantas ke sekarang, dan pertukaran berterusan ini kekal sebagai produk mata wang kripto yang paling banyak didagangkan sepanjang masa. 

BitMEX telah mengubah industri, dan ia kini berada di landasan inovasi terobosan yang berterusan. Di satu pihak, Syarikat komited untuk mematuhi peraturan di seluruh dunia untuk menjadi salah satu bursa derivatif crypto terkawal terbesar di dunia. Walaupun selari, mereka mengekalkan matlamat utama mereka untuk menjadi pemangkin kepada perubahan dalam industri perkhidmatan kewangan. Struktur yuran yang diperbaharui baru-baru ini dan pelancaran kontrak kekal USDT baharu hanyalah keluaran terbaru yang menarik.

CoinrulePerkongsian dengan BitMEX akan memberi manfaat kepada peniaga sekurang-kurangnya pada tiga tahap yang berbeza.

Peluang yang dimanfaatkan

Faedah utama menggunakan leverage ialah peniaga boleh meningkatkan pulangan modal. Itu membolehkan memanfaatkan pergerakan harga harian yang lebih kecil dan kerap. Sudah tentu, apabila bahagian atas meningkat, begitu juga bahagian bawahnya. Oleh itu, menjalankan strategi dagangan automatik berleveraj menggunakan bot dagangan membolehkan pedagang untuk menguatkuasakan pendekatan pengurusan risiko yang ketat, elemen penting untuk strategi jangka panjang yang menguntungkan.

Berdagang dalam semua keadaan pasaran

Kelemahan terbesar perdagangan kripto dalam pasaran spot atau memegang portfolio syiling adalah kecenderungan panjang yang wujud dalam strategi sedemikian. Peniaga hanya boleh menjual syiling yang sudah mereka miliki di pasaran spot, yang bermaksud pilihan adalah antara bertahan lama dan tidak melakukan apa-apa.

Walau bagaimanapun, dengan produk derivatif seperti kontrak kekal pada BitMEX, anda juga boleh pergi pendek, mengambil kesempatan daripada kitaran pasaran yang menurun. Iaitu, anda tidak perlu memiliki syiling sebelum anda menjual masa hadapan yang sepadan. Ini menambahkan lebih banyak fleksibiliti kepada permainan anda dan ia membantu mengurangkan risiko portfolio anda.

Satu lagi kelebihan untuk melakukan short short ialah kemungkinan mencipta strategi neutral pasaran. Contohnya, jika anda menjangkakan Solana akan mengatasi Ethereum dalam jangka masa panjang, anda kini boleh menggunakan SOL panjang dan ETH pendek. Itu melindung nilai risiko pasarannya kepada pasaran kripto secara umum, dan keuntungan strategi menjejaki prestasi SOL vs ETH dengan tepat.

Memburu hasil dengan perdagangan Carry?

Salah satu dagangan terlaras risiko terbaik dalam dunia kewangan tradisional ialah dagangan bawa. Ia melibatkan peminjaman mata wang pada kadar faedah rendah dan meminjamkan mata wang lain pada kadar faedah yang lebih tinggi, menghasilkan keuntungan antara faedah yang diperoleh dan dibayar. 

Pada BitMEX, niaga hadapan yang berbeza mempunyai kadar pendanaan yang berbeza, sekali gus membolehkan pedagang menangkap peluang ini. 

Jadi apa tunggu lagi? Sambungkan akaun BitMEX anda dan mulakan dagangan hari ini.

Berdagang dengan selamat!