Coinrule berkembang dengan pelayan baharu
Pasukan

Coinrule Berkembang Di Global Dengan Pelayan Baharu

Disebabkan oleh peningkatan dalam pangkalan pengguna kami di seluruh dunia, Coinrule sedang berskala selari! Coinrule berkembang secara global dengan pelayan baharu di Amerika Syarikat dan United Kingdom untuk meningkatkan pengalaman pengguna, kelajuan dagangan dan menawarkan pasangan dagangan khusus wilayah seperti USDBTC pada Coinbase Pro.  

Setiap hari lebih baik Coinrule

Pelayan baharu meningkatkan kelajuan pelaksanaan peraturan – satu pencapaian besar memandangkan jumlah strategi automatik yang semakin meningkat yang dijalankan pada sistem kami. Ini adalah situasi biasa bahawa prestasi pengantara dagangan merosot apabila volum yang lebih besar mencecah pasaran. Malah bursa utama dan platform dagangan (Robinhood!) mengalami kemerosotan sementara semasa waktu dagangan turun naik yang tinggi. Misi kami adalah untuk menawarkan pengguna kami alat dagangan yang boleh dipercayai yang menambah nilai kepada dompet mereka, terutamanya apabila peluang terbaik muncul.

Penambahan pelayan baharu juga memperluaskan keselamatan platform dengan meningkatkan kekuatan infrastruktur pelayan. Coinrule kini boleh bergantung pada struktur awan yang kukuh dan berlebihan yang menjamin kesinambungan perniagaan sekiranya berlaku peristiwa masa henti pada pelayan tunggal.

Merentasi sempadan geografi

Sesetengah bursa mengenakan sekatan pada dompet Fiat bergantung pada lokasi pedagang. Pengguna yang berpangkalan di AS memerlukan bot dagangan berasaskan awan AS untuk dompet mereka, sama seperti mereka di UK perlu menjalankan strategi mereka pada pelayan yang berpangkalan di negara yang sama untuk mengakses semua aset yang dibenarkan berdasarkan Residensi mereka. Liputan pelayan global akan membolehkan kami memberikan akses dompet USD dan GBP kepada pedagang AS dan UK.

Semua pengguna kini ditugaskan ke rantau pelayan mereka berdasarkan geolokasi negara mereka semasa proses pendaftaran. Pengguna premium kini mempunyai kemungkinan untuk menukar pelayan di mana peraturan mereka dijalankan berdasarkan keutamaan mereka. Kami kini menawarkan ciri baharu di mana anda boleh memilih kawasan geografi pelayan anda. Untuk menukar rantau di mana pelayan anda berada, anda boleh menekan pada Tetapan dan pilih rantau daripada menu lungsur.

Suis Wilayah Pelayan Untuk Pengguna Premium

Coinrule berkembang secara global dengan pelayan baharu hanyalah satu langkah baharu untuk membangunkan akses inovatif kepada peluang pelaburan melalui dagangan automatik. Pelan hala tuju kami penuh dengan penambahbaikan dan ciri baharu yang akan dikeluarkan dalam beberapa bulan akan datang. Nantikan!

Coinrule Meneruskan Kempen Crowdfunding untuk Meningkatkan Masa Depan Kewangan.

Sebelum kita mengakhiri, peringatan terakhir: selepas melancarkan pembantu pintar paling mudah untuk berdagang dan berkembang menjadi pilihan yang luar biasa untuk pedagang kripto, yang berpangkalan di UK Coinrule sedang mengembangkan tawaran perkhidmatannya dan telah melancarkan kempen crowdfunding Seedrs yang akan membolehkan kami meningkatkan lagi ciri.

Melabur dalam Masa Depan Kewangan Hari Ini (tetapi perlu diingat bahawa apabila melabur, modal berisiko!)