Coinrule pada Seedrs
Pasukan

Coinrule ialah Crowdfunding, Live on Seedrs!

JIMAT TARIKH Coinrule sedang membuka pintu kepada masyarakat. Sama ada anda pelabur kecil atau besar, sertai perjalanan kami bermula pada 14 Oktober di salah satu pembiaya syarikat swasta UK yang paling aktif, Seedrs!

Dagangan adalah mencabar! Ia memerlukan pemahaman pasaran, merancang strategi yang betul, dan darah dingin untuk melaksanakannya. Pasaran dibuka 24/7, dan peluang, seperti risiko, boleh datang pada bila-bila masa. Berpegang kepada pelan, tidak kira apa yang pasaran lemparkan kepada anda adalah sukar.

Coinrule membolehkan anda mengautomasikan pelaburan anda merentas berbilang platform untuk melindungi dana anda dan menangkap peluang pasaran hebat seterusnya tanpa perlu mempelajari satu baris kod. Alat unik untuk semua peniaga bukan profesional, pelabur hobi, calon peniaga dan orang 'biasa' yang ingin menguruskan simpanan mereka.

2020 merupakan tahun yang luar biasa untuk Coinrule. Pasukan ini telah menggandakan lebih daripada dua kali ganda asas pengguna, meningkatkan jumlah bilangan mereka, dan kini mempunyai lebih daripada sepuluh ribu dagangan yang dijalankan pada platform setiap bulan. 

Kami telah bercakap dengan ratusan daripada anda, setiap hari dalam setahun. Ia adalah maklum balas, sokongan dan semangat daripada Coinrulekomuniti yang telah membolehkan pertumbuhan yang menakjubkan ini.

Kini Membuka Pintu

Mendemokrasikan akses kepada peluang pelaburan melalui perdagangan automatik adalah misi kami - kuasa kembali kepada rakyat, bukan Dana Lindung Nilai. Untuk syarikat seperti Coinrule, tidak ada keraguan bahawa membawa komuniti kami ke atas kapal adalah cara terbaik. Crowdfunding memberi pengguna kami, orang biasa dan peminat fintech peluang untuk menyokong perniagaan yang mereka percayai dan sebagai balasan mendapat manfaat daripada kejayaan syarikat. 

Coinrule kini akan disiarkan secara langsung dengan a Kempen crowdfunding Seedrs, sertai perjalanan menarik kami (Sila ingat bahawa apabila melabur modal anda berisiko).

Dengan menyertai kempen sekarang, anda juga boleh mendapat akses kepada ganjaran dan faedah eksklusif, daripada akses percuma kepada Coinrulerancangan lanjutan untuk peluang untuk membentuk secara langsung peta jalan kami. 

Apa yang Akan Datang Masa Depan

2020 hanyalah permulaan. Selepas melancarkan platform strategi dagangan yang paling mesra pemula, Coinrule kini sedang membina ekosistem pelaburan yang berkisar pada automasi. Daripada menguji strategi anda kepada mengikuti pelabur pakar, mencari peluang arbitraj, dan secara automatik mendapatkan harga terbaik merentas mana-mana platform dagangan, terdapat banyak banyak lagi yang akan datang.

Untuk membina visi ini menjadi realiti, sokongan anda diperlukan. Dengan menyertai Coinrule dengan hanya £10, anda kini boleh mendapatkan ekuiti dan menjadi sebahagian daripada Masa Depan Kewangan. Dan yang paling best, Coinrule sebagai usaha niaga yang diluluskan SEIS, membolehkan anda menuntut sehingga 50% daripada jumlah yang dilaburkan sebagai pelepasan Cukai Pendapatan Individu.

Apa tunggu lagi Melakukan perubahan. Ketahui lebih lanjut tentang Masa Depan Kewangan Hari Ini!

Penafian Undang-undang:

Pelaburan melibatkan risiko, termasuk kehilangan modal, ketakcairan, kekurangan dividen dan pencairan, dan harus dilakukan hanya sebagai sebahagian daripada portfolio terpelbagai. Sila baca Amaran Risiko sebelum melabur. Pelaburan hanya boleh dibuat oleh pelabur yang memahami risiko ini. Layanan cukai bergantung pada keadaan individu dan tertakluk kepada perubahan pada masa hadapan. Seedrs tidak membuat cadangan pelaburan kepada anda dan sebarang keputusan pelaburan hendaklah dibuat berdasarkan kempen penuh. Tiada komunikasi daripada Seedrs, melalui e-mel atau mana-mana medium lain, harus ditafsirkan sebagai cadangan pelaburan. 

Jawatan ini telah diluluskan sebagai promosi kewangan oleh Seedrs Limited.

Seedrs Limited diberi kuasa dan dikawal oleh Pihak Berkuasa Kelakuan Kewangan. Seedrs Limited ialah sebuah syarikat berhad, berdaftar di England dan Wales (No. 06848016), dengan pejabat berdaftar di Churchill House, 142-146 Old Street, London EC1V 9BW.