Coinrule pengumpulan dana
Pasukan

Coinrule Berjaya Menutup Kutipan Dana $700k untuk Mendemokrasikan Akses kepada Dagangan Automatik

Berikutan kempen Crowdfunding yang berjaya pada Seedrs, Coinrule telah menyelesaikan Pusingan Benih $700,000, melebihi sasaran pembiayaannya sebanyak lebih 200%. 

Di samping CoinruleKomuniti dan penyokong yang dapat melabur dalam pusingan secara langsung melalui Seedrs, pengumpulan dana itu turut disertai oleh sekumpulan Angel Investors yang berpengalaman serta cabang pelaburan Zilliqa, ZilHive. Dengan pelabur baharu, Coinrule kini boleh membanggakan pelabur yang kukuh dan pasukan penasihat yang terdiri daripada MKB Bank, Coinrulepelabur dari pusingan pendanaan pertamanya, dan penasihat termasuk Dr Andrea Baronchelli, felo penyelidik di Pusat UCL yang berprestij untuk Teknologi Blockchain, bekas Ketua Pegawai Strategi John Austin di Indeks IG, dan Oliver Snoody, bekas Ketua Pemasaran Jenama di Twitter & VP Pemasaran di Deliveroo.

Pembiayaan ini akan membolehkan Coinrule untuk mengembangkan pasukan, berkembang ke pasaran perdagangan saham token yang berkembang pesat, dan menyampaikan alat ujian belakang yang paling mudah digunakan, semuanya direka untuk meneruskan misi kami menjadikan alat dagangan termaju tersedia kepada orang biasa dan untuk membantu membina masa depan kewangan melalui dagangan automatik yang intuitif. Pelaburan aktif tidak perlu dikhaskan untuk dana lindung nilai dan profesional sahaja. Orang biasa yang mempunyai sedikit masa tetapi alat yang sesuai boleh bersaing. Kami terus melaksanakan misi kami hingga 2021!

Kempen pembiayaan yang berjaya ini tidak mungkin dilakukan tanpanya Coinrulekomuniti yang menakjubkan. Lebih 600 pelabur individu menyertainya Coinrulepusingan mengenai Seedrs termasuk ramai pengguna dan pelabur lama kami. Kami berterima kasih kepada setiap seorang daripada anda atas sokongan, maklum balas dan penghargaan yang berterusan. Matlamat utama kami adalah untuk membayar balik kepercayaan yang telah kami terima daripada anda semua dengan melaksanakan misi kami dan menyampaikan teknologi perdagangan yang mengubah dunia kepada orang biasa.

Berdagang dengan selamat,

Gabriele dan Oleg