Pasukan

Crypto Menjadi Umum

Jumlah Pasaran Mata Wang Kripto, $ (CRYPTOCAP:TOTAL)

Mereka yang menyertai ruang mata wang kripto beberapa tahun yang lalu mungkin mengingati teka-teki pertama yang mereka hadapi.

Di manakah saya harus membeli mata wang kripto? Penggodaman, penipuan, masa henti, dan pengalaman pengguna yang lemah adalah sangat menyakitkan. Mereka yang baru-baru ini memulakan perjalanan crypto mereka tidak perlu risau. Pemain terkemuka mendapat reputasi yang kukuh kerana menawarkan pilihan yang selamat dan mudah.

Coinbase sudah pasti salah satu daripadanya, dan semalam mereka menawarkan mata wang kripto sebagai tumpuan istimewa apabila mereka disenaraikan di NASDAQ, bursa saham AS. Crypto secara rasmi bertemu Wallstreet.

Pada tahun 2020, pelabur institusi membuat berita mengumumkan minat mereka dalam mata wang kripto, dan kini pasaran kewangan tradisional menilai salah satu pemain kripto utama pada $100 bilion. Pada penilaian yang begitu tinggi, jumlah permodalan pasaran semua mata wang kripto ( Bitcoin disertakan!) tiba-tiba nampak murah.

Melihat pada carta jumlah pasaran kripto, jelas bagaimana keadaan semakin memanas. Harga telah meningkat secara berterusan sejak Mac 2020 apabila meningkat jumlah . Saluran yang lebih kecil, bermula dari Februari, kini kelihatan seperti penyatuan selepas tajam keuntungan pada bulan Januari yang menyebabkan penilaian meningkat dua kali ganda.

Penembusan baharu di sini akan menandakan gelombang baharu FOMO yang mungkin lebih kukuh. Tetapi berhati-hati untuk menguruskan risiko anda dan secara beransur-ansur mengambil keuntungan dalam perjalanan naik. Lebih cepat pertumbuhan, lebih banyak risiko penurunan akan meningkat!