pendapatan pasif pada okb
Pasukan

Dapatkan Pendapatan Pasif Dengan Token OKB Dengan Coinrule

Apa itu OKB?

OKB ialah token utiliti yang dicipta oleh OK Blockchain Foundation dan diterima pakai oleh OKEx. Ia adalah token ERC-20, kini ke-33 terbesar oleh Market Cap menurut Coinmarketcap, dan terutamanya didagangkan di bursa OKEx. Jumlah dagangan OKB melebihi $100 juta setiap hari, beberapa pasangan dagangan yang paling biasa ialah USDT, BTC dan ETH. 40 pertukaran berbeza sudah menyenaraikan OKB, ini termasuk BitMax, BKex dan Coinall.

Menariknya, OKEx menyediakan beberapa ciri khas khusus untuk Pemegang OKB seperti Diskaun Yuran Dagangan.

Apa itu OKEx?

OKEx ialah Bursa Matawang Kripto terkemuka yang menyediakan sejumlah besar token dan pasangan dagangan Niaga Hadapan. Ia adalah pertukaran ke-3 terbesar mengikut volum, berdagang kira-kira $3.43bn setiap hari. Pertukaran itu menggunakan teknologi blockchain untuk menyediakan perkhidmatan kewangan termaju kepada pedagang di seluruh dunia. Di antara banyak ciri yang disediakan oleh OKEx, yang paling menarik ialah ciri dagangan pelanggan kepada pelanggan, dagangan margin spot dan pilihan penjejakan indeks.

Bagaimana boleh Coinrule pengguna mendapat manfaat daripada OKB?

OKEx sedang memperkenalkan ciri baharu untuk OKB dengan kerjasama Coinrule. Sebagai Coinrule pengguna, jika anda membeli OKB dan menahannya selama 30 hari anda akan menerima faedah 1.67%. (20% faedah pada Kadar Tahunan)

Bagaimana ia berfungsi? 

 1. Anda mesti menjadi Coinrule pengguna. Jika anda belum menjadi seorang, apa tunggu lagi? klik laman web ini untuk mendaftar!
 2. Untuk layak, anda mesti melengkapkan pengesahan KYC Level-2 pada OKEx dan tidak memegang OKB dalam tempoh 30 hari yang lalu. 
 3. Beli OKB dan tahan selama 30 hari.
 4. Akhirnya, tiada tindakan lanjut diperlukan, menjadi a Coinrule pengguna faedah dikira secara automatik selepas 30 hari.

Syarat

 • Jumlah minimum yang layak ialah 20 OKB.
 • Jumlah maksimum yang layak ialah 100 OKB.
 • Setiap pengguna dibenarkan mengambil bahagian sekali dalam aktiviti ini.
 • Anda mesti memegang OKB dalam dompet selamat di OKEx.
 • OKEx akan mengagihkan bayaran bulanan.

Bagaimana untuk melakukan ini dengan Coinrule? 

 1. Pergi ke OKEx.
 2. Jika anda sudah mempunyai akaun di bursa, pastikan anda melengkapkan pengesahan KYC Level-2. Jika anda tidak, sila buat akaun dan lengkapkan pengesahan KYC Tahap-2.
 3. Pautkan akaun OKEx anda kepada Coinrule, arahan tentang cara berbuat demikian boleh didapati di sini. 
 4. Cara yang cekap untuk mula membeli OKB melalui Coinrule adalah untuk menetapkan peraturan pengumpulan. Lihat di bawah untuk contoh jenis peraturan yang berbeza.

Purata Kos Dolar berasaskan masa bagi OKB

Purata Kos Dolar OKB
Beli secara berkala jumlah syiling tertentu

Purata Kos Dolar berasaskan harga bagi OKB

Purata Kos Dolar OKB
Beli syiling hanya apabila syarat harga tertentu dikenakan

Peringatan: Jika anda menyediakan peraturan seperti di atas, ingat untuk menentukan kekerapan anda mahu melaksanakan pesanan belian untuk mengelakkan terlebih dagangan!

Cari lagi maklumat tentang Purata Kos Dolar laman web ini.

Pendapatan pasif pada OKB

Dollar-Cost Averaging atau DCA ialah strategi jangka panjang biasa yang terdiri daripada membeli sejumlah syiling untuk tempoh yang panjang, tanpa perlu risau tentang turun naik harga jangka pendek. Itu mewakili kaedah pelaburan yang agak konservatif yang memfokuskan pada gambaran besar dan potensi pulangan jangka panjang.

Terima kasih kepada CoinrulePerkongsian dengan OKEx, anda boleh menambah pulangan pasif tambahan pada pegangan OKB anda!

Pendaftaran dihidupkan Coinrule dan mula menjana pendapatan pasif pada syiling OKB anda sekarang!