strategi dagangan kripto
Trading algoritma Manual Pelepasan Produk Pasukan dagangan Coinrule Trading Tips

Coinrule 2.0 – Revolusi Strategi Kripto Baharu

Halaman peraturan baharu kami akhirnya di sini! .

Kami telah mengumpulkan maklum balas komuniti kami selama berbulan-bulan, dan kami telah berhubung rapat dengan pedagang kami yang paling aktif supaya keperluan mereka dapat membentuk platform kami.

Keluaran baharu ini merupakan satu lagi langkah penting ke arah matlamat kami untuk menjadi cara terbaik untuk membina strategi perdagangan crypto automatik. Kami menyertakan banyak penambahbaikan dan ciri baharu tetapi tetap dengan prinsip teras kami sebagai platform dagangan yang paling mesra pengguna di luar sana.

Apa yang baru?

Berita paling penting ialah pengenalan 5 Operator.

Apakah Operator?

Pengendali mewakili sambungan logik antara blok peraturan yang berbeza, jadi mudah untuk mencipta strategi dagangan yang lebih maju. 

KEMUDIAN dan BILA-BILA MASA

Anda boleh menggunakan pengendali ini jika anda ingin mengaitkan dua tindakan secara langsung. Sebagai contoh, pertama, anda membeli dan KEMUDIAN menjual syiling itu atau sebaliknya. Pilihan ini sangat berguna untuk mencipta pelan dagangan automatik sepenuhnya yang tidak memerlukan tindakan lanjut daripada pihak anda selepas melancarkan peraturan. 

Perbezaan antara THEN dan ANY TIME ialah masa tindakan kedua berbanding dengan tindakan pertama.  

KEMUDIAN membayangkan bahawa kedua-dua peraturan berlaku dalam urutan. Dalam contoh berikut, selepas pelaksanaan pertama Tindakan A, pelaksanaan seterusnya tindakan itu akan berlaku hanya apabila Tindakan B telah selesai juga.

Itu berfungsi dengan sempurna apabila anda berdagang dalam julat harga. Anda ingin membeli apabila harga rendah dan menjual apabila ia mencapai sasaran anda.

Jika anda menggunakan SETIAP MASA, sebaliknya, Tindakan A tidak perlu menunggu Tindakan B dilaksanakan semula. Bot akan menyemak Keadaan B selari dengan Keadaan A.

strategi perdagangan automatik crypto

Contoh peraturan di mana Pengendali ini lebih sesuai ialah mengumpul syiling dan kemudian mengambil keuntungan pada setiap dagangan apabila syarat harga dipenuhi.

OR 

Anda boleh menggunakan Operator ini untuk membuat tindakan alternatif berbanding yang sebelumnya. Mewujudkan dua syarat, yang pertama daripada dua yang dipenuhi akan mencetuskan susunan yang disambungkan.

Sebagai contoh, anda sedang menunggu harga keluar dari julat dagangan. Anda boleh menetapkan dua syarat untuk membeli atau menjual bergantung pada arah harga yang akan diambil.

Pecahan dagangan daripada julat harga
Berdagang penembusan daripada julat harga

Operator ini juga amat berguna untuk menyediakan stop loss dan take profit pada masa yang sama pada dagangan anda. Pesanan anda sentiasa dilindungi, di mana sahaja harganya menuju.

JANGAN

Terdapat situasi di mana anda tidak mahu berdagang syiling tertentu. Mungkin anda tidak mahu menjual syiling yang anda pegang sebagai kedudukan jangka panjang, atau anda tidak mahu membeli syiling tertentu yang anda tidak percayai.

Strategi perdagangan kripto

Anda mempunyai kawalan yang lebih besar terhadap syiling peraturan membeli atau menjual terima kasih kepada Operator ini. Selepas setiap tindakan, anda boleh memutuskan untuk mengecualikan syiling yang anda tidak mahu berdagang.

Tunggu

Anda boleh menggunakan Operator ini sama ada antara dua syarat atau dua tindakan. 

Ia boleh berguna untuk menyemak cara pasaran berkembang selepas syarat tertentu dipenuhi. Tidak jarang, sebagai contoh, harga melihat pergerakan yang kuat dalam satu arah, hanya untuk menarik balik atau melantun ke arah yang lain. Anda boleh mengelakkan senario ini, membina peraturan yang mengambil kira pengesahan harga sebelum mengambil tindakan. Ia sangat mudah:

Tunggu sehingga pasaran stabil selepas penembusan dan kemudian, berdasarkan ke mana arah tuju harga seterusnya, tentukan sama ada untuk berdagang atau tidak. 

Lebih banyak Strategi Templat

Menambah Operator ini pada peraturan anda memberi anda kemungkinan untuk mencipta strategi yang tidak berkesudahan. Kami juga meningkatkan pustaka templat kami dengan lebih banyak peraturan untuk bermula.

Lebih banyak peraturan bermakna lebih banyak peluang! 🚀

Anda belum mempunyai strategi perdagangan yang sempurna dalam fikiran anda? 

Gunakan Templat kami untuk bermula. Semak imbas merentasi kategori dan cari peraturan yang sesuai dengan keperluan anda!

Kini tiba masanya untuk mencipta strategi dagangan terbaik anda yang pernah ada Coinrule.

Berdagang dengan selamat! 🔒