Pasukan

Jaga celah

Niaga Hadapan CME Bitcoin (CME:BTC1!)

Pasaran sentiasa mengisi jurang.

Jurang tidak biasa dalam pasaran crypto. Tetapi, sebagai Bitcoin memperoleh penggunaan arus perdana dan lebih banyak kenderaan pelaburan disenaraikan di pasaran kewangan tradisional, elemen ini boleh memainkan peranan yang relevan dalam cara harganya bergerak. Jurang menandakan pembalikan harga yang kukuh dan menunjuk pada tahap harga yang sesuai yang boleh digunakan oleh peniaga sebagai sokongan dan rintangan .

Carta menunjukkan Bitcoin harga masa hadapan kerana ia didagangkan pada Sambungan CM . Jurang sekitar $60,000 pada bulan April menandakan puncak harga tempatan. Harga diuji semula serta-merta pada tahap yang sama selepas itu, dan apabila ia gagal untuk keluar, arah aliran hilang wap dan berbalik.

Perkara yang sama berlaku pada hari ini, sebaliknya. Selepas pecah di atas, tolak Bitcoin kepada yang baru setiap masa tinggi, harga ditarik balik untuk menguji semula keyakinan pembeli. Sekiranya harganya bertahan, jalan ke $100,000 akan menjadi lebih lancar.

Bersabarlah. Carta ini juga termasuk tiga lagi jurang yang berkaitan dalam pasaran. Simpan mereka dalam fikiran sebagai panduan untuk meletakkan henti kerugian anda. Fakta bonus, yang BTC ETF sudah memacu dagangan dengan ketara jumlah , menjadikan carta ini sentiasa lebih penting mulai sekarang.