Pasukan

Realiti Mengalahkan Fiksyen

Ethereum / Bitcoin (BINANCE:ETHBTC)

Pengarang fiksyen telah cuba meramalkan bagaimana masa depan akan kelihatan selama berabad-abad. Mereka sentiasa menolak imaginasi mereka ke tepi yang mustahil, dan akhirnya, fiksyen bertukar menjadi realiti dengan kebangkitan Dogecoin.

Apa yang mungkin, tiada siapa yang akan meneka ialah "mata wang" yang dinamakan sempena anjing yang comel dan suka bermain akan berada di ambang untuk memulakan revolusi di seluruh dunia di kalangan berjuta-juta orang.

Minggu lalu, Dogecoin melonjak ke tahap yang tidak masuk akal mendorong permodalan pasarannya kepada penilaian setanding dengan Polkadot dan Cardano . Terutama, Dogecoin mempunyai hampir sifar pelan hala tuju pembangunan, manakala beberapa pembangun kripto yang paling bijak telah mengusahakan Polkadot dan Cardano untuk tahun. Itulah kuasa meme pada tahun 2021.

Walaupun semua mata tertumpu pada Dogecoin dan syiling meme lain, Ethereum memecahkan apa yang boleh berubah menjadi fasa pengumpulan selama 18 bulan yang berharga Bitcoin syarat. Sukar untuk menilai potensi terbalik sesuatu yang baharu Ethereum aliran menaik dengan betul, kerana pada masa kini, tiada peniaga atau pelabur nampaknya mengambil berat tentang penilaian lagi. Realitinya ialah rangkaian Ethereum menjamin setiap hari transaksi bernilai berbilion dolar, dengan modal baharu dan penerima pakai mengalir secara tetap. Itu pasti sesuatu yang perlu diambil kira. Sama ada ini hanya fiksyen atau realiti, lebih baik anda berpijak di bumi dan berdagang dengan selamat.