Pasukan

EOS Bullish Triangle yang Berjaya – Daripada Idea Dagangan Untuk Larian Langsung

Terdapat beratus-ratus mata wang kripto yang didagangkan 24/7, pelbagai bingkai masa yang boleh digunakan untuk menganalisisnya, dan selain itu, terdapat petunjuk dan corak analisis teknikal yang tidak berkesudahan yang boleh digunakan oleh mana-mana pedagang untuk mengambil keputusannya.

Dengan begitu banyak pembolehubah yang terlibat, setiap hari terdapat peluang yang tidak berkesudahan yang mana-mana pedagang boleh mengeksploitasi. Coinrule membantu anda mengurus semua pembolehubah ini, membolehkan anda menentukan syarat yang anda perlukan untuk mengambil tindakan khusus untuk aktiviti dagangan anda.

Jika anda melihat carta, anda akan cenderung untuk menjangka "apa yang seterusnya", sebaliknya, bot perdagangan mata wang kripto boleh memeriksa pasaran dengan tepat, mencari keadaan tertentu.

Tiada emosi yang terlibat bermakna lebih cekap untuk dagangan anda. 

Di sini, sebagai contoh, melihat carta EOS dan membayangkan berada pada saat sebelum garis menegak oren, anda tidak akan mempunyai maklumat yang mencukupi untuk menyatakan ke mana harga sedang menuju.

Strategi perdagangan automatik. Bagaimana bot crypto boleh meningkatkan sistem perdagangan anda

Senario yang mungkin di sini ialah empat:

  • Harga boleh menembusi di atas "tinggi" sebelumnya, memecahkan segi tiga
    ke atas
  • Harga boleh mengalami anjakan sementara pada sokongan segera pertama dan kemudian melantun semula dengan perubahan harga yang ketara dalam tempoh yang singkat. Dalam kes ini, pembeli dalam "kawasan kecairan" yang diwakili oleh sokongan mendatar juga akan memacu peningkatan
  • Harga juga boleh berhenti di sini, berlegar di atas sokongan mendatar, tidak menyediakan sebarang peluang dagangan yang menarik
  • Harga boleh menembusi di bawah sokongan, penjual "lebih kuat" daripada pembeli, dan oleh itu, kami tidak berminat untuk membeli pada ketika ini, sebaliknya, kami harus menjual jika kami mempunyai beberapa EOS dalam dompet kami.

Memandangkan andaian kami tentang cara pasaran boleh berkembang, kami boleh mengatakan bahawa jika anda ingin membeli EOS, dua senario pertama adalah sesuai untuk memulakan kedudukan baharu (atau untuk menambah satu yang sudah sedia ada) dengan profil ganjaran risiko yang sangat baik.

Dengan pelan perdagangan yang jelas dalam fikiran, anda boleh menggunakan Coinrule untuk menyediakan strategi dagangan automatik anda. Ini adalah situasi yang sangat biasa di mana bot perdagangan akan menjadikan hidup anda lebih mudah.

Dalam Halaman Peraturan, anda boleh mencipta strategi anda dalam beberapa minit. Mula-mula, pilih bursa yang anda ingin berdagang, kemudian isi ruangan mengikut pandangan anda.

berdagang eos pada binance secara automatik
dagangan kripto automatik untuk eos

Sebagai contoh, jika anda ingin membeli EOS hanya jika harga melebihi tahap harga tertentu, atau terdapat perubahan harga yang ketara dalam masa yang singkat, dalam “IF” bahagian, anda hanya perlu menetapkan

"jika EOS mempunyai harga lebih besar daripada 0.0011 BTC".

Dan menggabungkannya dengan syarat tambahan, dalam hal ini kes

“ATAU EOS mempunyai kenaikan harga sebanyak 5% dalam masa satu jam”

"KEMUDIAN” pilih jumlah dan aset untuk berdagang dan dompet yang anda mahu gunakan

“BELI $50 EOS daripada Dompet BTC”

Akhir sekali, tentukan berapa kali anda mahu peraturan ini dilaksanakan, namakan peraturan yang dibuat, semak semula dan anda akan bersedia untuk melancarkan strategi anda secara langsung di pasaran.

Anda boleh lihat sekarang betapa mudahnya untuk merancang strategi perdagangan, mereka bentuk dan menjalankannya dalam beberapa minit dengan Coinrule!

Ikut kami di Twitter and Telegram untuk kemas kini harian dan idea dagangan baharu!

PERDAGANGAN SELAMAT!