Pasukan

Anjakan Besar

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT)

Kelemahan Bitcoin baru-baru ini membuktikan peluang kepada mata wang kripto lain untuk bersinar, menawarkan pelabur dan pedagang yang menarik kemeruapan untuk mempergunakan. Lain-lain seperti Altcoins.

Garis merah pada carta menunjukkan bagaimana penguasaan Bitcoin jatuh dengan cepat, bermakna modal baharu mengalir ke Altcoins. Setiap peniaga perlu memastikan dinamik ini jelas dalam fikiran apabila menilai strategi pelaburan yang paling sesuai untuk dijalankan. Walaupun Bitcoin berhenti seketika daripada aliran menaik eksponennya, hakikat bahawa pasaran yang lain masih menyaksikan kekuatan yang kukuh adalah pengesahan kukuh bahawa gambaran makro adalah positif dan Pasaran Bull masih ada. Dalam beberapa bulan lalu, mereka yang mengikuti kemas kini pasaran kami kini boleh mengenali nilai penguasaan Bitcoin sebagai metrik yang berharga untuk mengukur peringkat perkembangan kitaran Bull ini.

Kalau rasa macam terlepas nak beli Bitcoin pada harga yang lebih rendah, Altcoins boleh memberi anda peluang kedua. Mendapat keuntungan daripada Alts dan menjual kepada Bitcoin dalam minggu-minggu berikutnya berkemungkinan akan menjadi peluang unik untuk mengumpul lebih banyak lagi BTC sebelum perlawanan seterusnya.

Minggu ini khabar angin tentang Facebook menambah Bitcoin kepada simpanan khazanahnya terungkap hanya sebagai spekulasi tulen. Tetapi mungkin hanya menunggu masa apabila syarikat besar seterusnya mengumumkan telah memasuki ruang crypto. Dan dengan a Bitcoin bekalan yang terus mengecut di bursa, arah harga hanya boleh berada di atas.