Pasukan

Muslihat Syaitan

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT)

"Helah terhebat yang pernah dilakukan Iblis ialah meyakinkan dunia bahawa dia tidak wujud."

Dengan cara yang sama, Bitcoin sering terbang di bawah radar pelabur sebelum pecah. Tempoh mendatar yang panjang menggegarkan peniaga yang kurang sabar manakala aliran menaik baharu yang kuat berlaku tanpa disedari. Apabila harga menembusi di atas paras tertinggi sebelumnya, tindakan sebenar bermula, pendatang lewat tergesa-gesa untuk tidak ketinggalan menaik.

Tindakan harga Bitcoin ialah pembuatan semula sempurna dari apa yang berlaku antara Ogos dan Oktober 2020. Pada masa itu, $12,000 adalah rintangan terakhir sebelum mencapai rintangan sebelumnya setiap masa tinggi. Flash ke hadapan ke hari semasa, memecahkan $60,000 akan dimasukkan Bitcoin di jalan yang betul ke $100,000.

Tetapi sekali lagi, harga mungkin akan disatukan untuk seketika sebelum kenaikan baru. Ia akan memerlukan kesabaran dan perhatian yang teliti terhadap tahap-tahap utama ini untuk bersedia untuk langkah besar seterusnya.

Selain itu, seperti yang dijangkakan minggu lepas, Altcoins tidak secara meluas mengejar kekuatan Bitcoin, yang menunjukkan putaran peruntukan pasaran ke dalam BTC . Itu biasanya merupakan isyarat kuat bahawa pelabur mengumpul sebanyak mungkin Bitcoin .

Pembuatan semula biasanya membosankan kerana anda sudah tahu bagaimana filem itu berakhir. Apabila bercakap tentang perdagangan, sebaliknya, adalah sangat membantu untuk mengetahui ke mana arah tuju.