Pasukan

Kemunculan Kembali yang Hebat

Ethereum lwn Bitcoin (BINANCE:ETHBTC) The Great Comeback

Apabila pasaran kripto disatukan selepas kenaikan harga, peniaga berebut untuk melihat di mana cip telah jatuh. Mari bandingkan ETH vs BTC

Carta yang menarik untuk dilihat ialah ETH vs BTC . Kini setelah keseronokan awal semakin hilang, ia sesuai untuk menentukur semula dan mempertimbangkan perspektif jangka panjang. Di sini, kita melihat empat tahun terakhir ETH / BTC carta. Kami melihat bahawa semasa ledakan crypto, ETH mengatasi prestasi BTC . Namun, kebanyakan masa, ETH / BTC secara amnya berdagang lebih rendah daripada kedudukannya pada masa ini dan nampaknya kembali kepada puratanya akhirnya.

Tahap semasa ialah tempat ETH secara sejarah gagal mengekalkan keuntungannya beberapa kali pada masa lalu. Kali ini nampaknya satu cerita yang berbeza, kerana sokongan masih kukuh walaupun berlaku penjualan yang kejam baru-baru ini. Perlu diingat bahawa carta membentangkan satu siri paras tertinggi yang lebih rendah semasa kitaran sebelumnya, manakala minggu ini, harga boleh mencetak paras terendah yang pertama kali lebih tinggi di atas paras penting ini.

Sebaliknya, pasangan dagangan masih didagangkan jauh di bawah setiap masa penilaian yang tinggi pada 2017 dan 2018, dan itu harus menghentikan langkah berhati-hati untuk pelabur. Memerhatikan carta ini akan memberikan cerapan berharga tentang masa terbaik untuk memutar portfolio semula Bitcoin ke dalam Altcoin.