Pasukan

Menipu atau Rawat

Bitcoin / TetherUS (BINANCE:BTCUSDT)

Halloween ialah tempoh tahun apabila jalanan penuh dengan hantu dan raksasa. Jika dilihat lebih dekat, mereka hanyalah kanak-kanak yang meminta gula-gula. Jika anda melihat dengan teliti pada penurunan Bitcoin "menyeramkan" terkini, anda akan mendapati banyak bulis elemen juga.

Seperti yang dijangkakan, pasaran sedang mencari ujian semula yang pertama kawasan sokongan . Semasa ujian semula, magnitud pergerakan harga adalah penting! Minggu ini Bitcoin menurun di bawah paras psikologi $60,000 hanya untuk mencari sokongan lain betul-betul di atas kawasan penyatuan sebelumnya.

Harga kemudiannya melantun semula di atas tahap pelarian. Tindakan harga jenis ini membayangkan jumlah pembeli dan permintaan yang kukuh. Sebaliknya, penjual mungkin tidak berpuas hati dengan penurunan yang tidak seberapa daripada itu setiap masa tinggi. Sekiranya mereka berjaya menolak harga ke paras rendah baru yang lebih rendah, itu akan membuka kepada pengeluaran yang lebih teruk yang akan membolehkan mereka membeli semula pada harga yang lebih mudah. Pertarungan sedang berlangsung, dan ia boleh membawa kepada tempoh pergerakan sisi antara $57,000 dan $64,000.

Bagaimana dengan Alts? Mereka sudah pasti akan menjadi mereka yang paling mendapat manfaat daripada senario ini. Perhimpunan Altcoins dalam BTC harga bermula tepat di bahagian atas larian Bitcoin terkini. Apabila arah aliran mula lemah, pelabur dan pedagang memutar semula peruntukan mereka dalam Alts.

Berapa lama parti Alt ini akan bertahan? Masa akan menentukan. Sementara itu, adalah wajar untuk terus memerhatikan Bitcoin Carta penguasaan berbanding dengan harga Bitcoin. Ini adalah satu-satunya penunjuk terbaik untuk mengoptimumkan peruntukan portfolio anda dan meningkatkan pulangan anda pada masa yang lebih rendah kemeruapan .