Pasukan

Himpunan kini disiarkan secara langsung Coinrule!

Sama ada anda sedang berdagang kripto atau mempunyai pendekatan jangka panjang, tingkatkan strategi anda ke peringkat seterusnya dengan CoinruleHimpunan!

CoinruleKemas kini produk terkini membolehkan pengguna memprogramkan peraturan mereka untuk hanya beroperasi pada berkas syiling tertentu manakala tidak termasuk semua syiling lain dalam pasaran. Pengguna boleh memilih untuk membuat himpunan mereka sendiri atau menggunakan mana-mana pilihan susun atur kami Coinrule berkas.

Jadi apakah Bundle yang tersedia?

Kami mempunyai lima berkas tersedia sedia untuk digunakan dengan lebih banyak lagi akan ditambahkan tidak lama lagi:

DeFi- Himpunan ini akan memfokuskan peraturan anda kepada hanya berdagang syiling yang berkaitan dengan kewangan terdesentralisasi. DeFi menyasarkan industri $100 trilion dolar dan merupakan kes penggunaan terbesar untuk crypto. 

Top 10 Pasaran Cap- Himpunan ini akan membenarkan peraturan anda hanya berdagang 10 syiling had pasaran tertinggi. Syiling ini harus mempunyai volum dan kecairan yang kuat bermakna ia boleh berfungsi dengan baik apabila menggunakan pesanan had. Himpunan ini tidak termasuk stablecoin yang berada dalam 10 Teratas.

Lapisan PoS 1s- Himpunan ini secara khusus menampilkan syiling yang merupakan lapisan 1 dan menggunakan mekanisme konsensus bukti pegangan. Bukti pegangan menjamin rangkaian melalui pengesah yang mempertaruhkan syiling mereka dan berbanding dengan bukti kerja adalah lebih cekap tenaga. Peningkatan pematuhan ESG telah menyebabkan syiling ini semakin popular dengan potensi tinggi bahawa aliran ini akan berterusan.

NFT- Himpunan syiling ini mendasarkan semua dagangan pada syiling yang berkaitan dengan NFT. Apabila histeria NFT kembali apabila penggunaan NFT meningkat, ini adalah pakej untuk digunakan! Semasa pasaran beruang sebelum ini, NFT juga merupakan antara yang paling teruk terjejas menjadikan mereka mungkin calon untuk shorting.

Permainan- Himpunan ini membenarkan peraturan anda hanya berdagang syiling yang berkaitan dengan permainan. Permainan boleh dikatakan salah satu industri yang paling jelas untuk peningkatan pemilikan hartanah yang disediakan oleh NFT dan blockchain. Adakah ramai pemain akan menaiki kereta api permainan crypto? 

Tetapi bagaimana jika saya tidak menyukai mana-mana berkas ini?

Pengguna boleh mereka bentuk berkas yang dipesan lebih dahulu untuk berdagang. Apabila memilih syiling pada halaman editor peraturan, cuma tambahkan semua syiling yang ingin anda tambahkan pada berkas kemudian klik "Buat berkas":

Jadi untuk apa Bundle boleh digunakan?

Himpunan boleh membolehkan anda mengasah peraturan anda untuk hanya beroperasi pada syiling yang selaras dengan strategi anda. Bayangkan anda sangat yakin tentang masa depan NFT. Anda boleh mereka bot yang membeli sebarang syiling dalam himpunan NFT yang harganya telah menurun sebanyak 5% dalam tempoh 24 jam yang lalu. Anda boleh menggunakan spesifikasi ini untuk menghalang peraturan anda daripada membeli gasing dan mengumpul syiling secara automatik dalam ruang NFT dan menahannya untuk jangka panjang:

Begitu juga, jika anda tidak menyukai peraturan anda berdagang dengan syiling permainan, anda boleh menggunakan operator JANGAN dan nyatakan peraturan anda untuk tidak membeli sebarang syiling yang terkandung dalam Bundle 'Gaming':

Terdapat pelbagai peluang dengan Himpunan, kami teruja untuk melihat perkara yang akan anda buat.

Kami harap anda menikmati ciri baharu ini. Selamat berdagang!