Pasukan

Coinrule Melancarkan Log Aktiviti Baharu!

Pembaikan log aktiviti kini dihidupkan secara langsung Coinrule! Perubahan memberi tumpuan kepada dua bidang utama:

  1. Graf untung dan rugi (P&L).
  2. Sejarah peraturan

Graf Untung Rugi

Berkenaan dengan graf P&L, ia kini lebih terperinci dan memaparkan pelbagai maklumat yang bertambah:

Anak panah ke kanan biru menunjukkan pembukaan perdagangan dan anak panah ke kiri menandakan penutupan perdagangan. Warna anak panah menunjukkan jika perdagangan ditutup untuk untung atau rugi. Secara intuitif, hijau menunjukkan keuntungan manakala merah menunjukkan kerugian. 

Jika anda menyerlahkan salah satu anak panah, ia akan menunjukkan kepada anda gandingan sepadan yang berkaitan dengan pembukaan/penutupan perdagangan itu, bersama-sama dengan tarikh/masa tindakan dan P&L semasa peraturan:

Kini terdapat juga pilihan untuk menukar julat data yang dipaparkan oleh graf. Pengguna boleh memilih antara memaparkan data grafik untuk dagangan pada hari, minggu, bulan, enam bulan atau sepanjang masa yang lalu. Jika pengguna mendapati graf baharu terlalu padat, terdapat juga pilihan untuk menogol dagangan kepada “MATI”, membersihkan graf:

Sejarah Peraturan 

Berkenaan dengan sejarah peraturan, kemas kini bermakna lebih banyak maklumat kini dipaparkan apabila pengguna mengembangkan perdagangan dengan mengklik anak panah di sebelah kanan:

Kini, dengan kemas kini baharu, keuntungan/kerugian yang direalisasikan untuk setiap dagangan ditunjukkan, bersama-sama dengan keadaan yang menyebabkan peraturan dicetuskan. Dalam kes ini, apabila harga meningkat daripada 1.605 kepada 1.616.

Kami berharap anda menikmati kemas kini. Selamat berdagang!