Pasukan

Notify is Here!

Notify kini disiarkan secara langsung! Sama ada anda seorang peniaga hari kripto atau menggunakan lebih pendekatan pasif, anda boleh membawa dagangan anda ke tahap yang lain dengan ciri Pemberitahuan baharu kami. Yang terbaru Coinrule kemas kini membolehkan anda menyediakan tindakan untuk menghubungi anda melalui e-mel or Telegram sebaik sahaja syarat pra-ditetapkan khusus dipenuhi, memberikan anda lebih banyak pilihan penyesuaian untuk peraturan anda. 

Jadi untuk apa ciri ini boleh digunakan?

Dengan Notify, anda boleh menyediakan peraturan untuk memaklumkan anda sebaik sahaja keadaan pasaran tertentu dipenuhi. Sebagai contoh, jika indeks kekuatan relatif (RSI) Bitcoin mencapai tahap terlebih beli, ia boleh diutamakan untuk pembalikan. Memandangkan hala tuju harga Bitcoin secara tradisinya mempengaruhi gelagat harga syiling lain dalam pasaran, ia boleh menjadi sangat bernilai untuk dimaklumkan apabila RSI Bitcoin mencapai tahap utama ini. Walaupun Coinrule mempunyai keupayaan untuk melaksanakan dagangan secara automatik apabila syarat tertentu dipenuhi, pengguna mungkin ingin memeriksa secara manual keadaan semasa pasaran dan kemudian memutuskan sama ada untuk membeli, menjual atau tidak melakukan apa-apa. Notify memberi anda keupayaan untuk menganalisis pasaran kemudian memutuskan tindakan terbaik di sana dan kemudian. Di atas ialah contoh asas jenis senario yang Notify boleh dilaksanakan, walau bagaimanapun, pengguna boleh mengambil langkah ini lebih jauh dan mencipta peraturan kompleks yang memberi amaran secara automatik kepada mereka setelah pelbagai syarat dipenuhi. Pengguna boleh memasukkan syarat yang merangkumi tahap volum, lintasan purata bergerak (MA), tahap RSI dan banyak lagi:

Tetapi bagaimana saya memautkan Telegram ke Coinrule?

Anda boleh memautkan anda Coinrule akaun ke Telegram dengan menavigasi ke tetapan dalam Coinrule dan mengikuti panduan ini.

Kami harap anda menikmati ciri baharu ini. Selamat berdagang!