Pasukan

Kucoin Datang ke Coinrule

Coinrule teruja untuk mengumumkan perkongsian strategik baharu kami dengan KuCoin, platform dagangan crypto terkemuka dunia! Penyepaduan KuCoin akan menyediakan pertukaran tambahan untuk Coinrule pengguna untuk mengautomasikan dagangan mereka dan pilihan baharu yang unik untuk dagangan automatik untuk pengguna KuCoin!

Pasaran Teratas

Dengan lebih 700 syiling, KuCoin terkenal sebagai bursa terpusat teratas untuk membeli dan memperdagangkan altcoin permodalan pasaran yang lebih rendah dengan potensi besar. Syiling topi kecil ini selalunya mempunyai turun naik yang lebih tinggi daripada syiling topi pasaran yang lebih besar. Dan menangkap semua gerakan letupan mereka boleh menjadi satu cabaran. Seperti yang semua peniaga tahu, semakin tinggi turun naik semakin besar peluang. Oleh itu, ini adalah pasaran yang sesuai untuk digunakan Coinrulestrategi dagangan automatik. Anda kini boleh mengambil kesempatan daripada turun naik ini tanpa perlu mengekalkan mata anda terpaku pada monitor anda semasa berdagang.

Yuran Rendah

Sebab lain Coinrule gembira untuk bekerjasama dengan KuCoin ialah yuran yang rendah – antara 0.1% – 0.02% bergantung pada volum dagangan bulanan atau baki KuCoinToken (KCS) yang dipegang dalam akaun anda. Yuran yang tinggi boleh memakan keuntungan daripada perdagangan, terutamanya apabila strategi anda menjalankan sejumlah besar perdagangan. Oleh itu KuCoin adalah tempat yang sesuai untuk menggunakan strategi scalping. 

Pendapatan pasif

Etos pendapatan pasif KuCoin sejajar dengan sempurna Coinrule's. KuCoin merupakan salah satu pertukaran pertama yang menyediakan peluang lain untuk menjana pendapatan melalui KuCoin Earn, di mana pengguna boleh mempertaruhkan lebih 50 aset – memperoleh hasil yang kompetitif. KuCoin juga berkongsi hasil yang dijana daripada yuran dagangan menggunakan KuCoinToken mereka di mana pemegang dengan sekurang-kurangnya 6 KCS boleh memperoleh pendapatan harian. Tambahan pula, KuCoin Lend membolehkan pengguna meminjamkan aset kripto mereka dan memperoleh keuntungan yang stabil. Pengguna KuCoin juga boleh menjadi Ahli Gabungan dan memperoleh komisen dengan merujuk rakan mereka dengan sehingga 40% daripada yuran dagangan mereka diperolehi. 

Perkembangan yang akan datang

KuCoin juga menyediakan peluang untuk berdagang pasaran Margin dan Niaga Hadapan dengan keupayaan untuk mengakses leveraj dan jualan pendek. Dalam keluaran akan datang Coinrule, kami mempunyai rancangan untuk menyepadukan dan memudahkan perdagangan automatik di pasaran ini juga.