Pasukan

Coinrule & OKX Memperbaharui Perkongsian untuk Menyediakan Pengalaman Dagangan Peneraju Pasaran

Pasaran Crypto tidak pernah tidur dan sentiasa berkembang. Begitu juga kita. Kami bekerja keras setiap hari untuk menyampaikan kepada pedagang kami pilihan yang paling berkuasa untuk membina strategi perdagangan automatik yang menguntungkan. Memilih pertukaran terbaik pastinya merupakan bahagian penting dalam mana-mana sistem perdagangan.

Hari ini kami sangat teruja untuk mengumumkan perkongsian strategik baharu dengan bursa OKX.

Sambungan OKX mewakili pilihan yang boleh dipercayai untuk pedagang kripto dan merupakan tempat perdagangan yang hebat untuk mata wang kripto. Coinrule dan OKX perkongsian dagangan baharu akan membolehkan Coinrule pedagang untuk memasukkan syiling baharu dalam strategi dagangan automatik mereka. Pertukaran itu telah menunjukkan pencapaian jumlah yang luar biasa dari semasa ke semasa, menjadi salah satu bursa yang paling diiktiraf di peringkat global. 

Mengapa kita menyukainya

OKX, yang dikenali sebagai 'OKEx' sehingga baru-baru ini, menyenaraikan beberapa syiling paling hangat yang menarik minat ramai pedagang dalam beberapa bulan kebelakangan ini. Apabila gembar-gembur mencecah syiling yang mencetuskan spekulasi di kalangan pedagang yang, seterusnya, diterjemahkan kepada turun naik. Peniaga suka turun naik, dan mereka boleh mendapatkan yang terbaik daripada menjalankan strategi dagangan automatik dengan Coinrule. 

Peluang jangka pendek diketepikan, syiling ini mempunyai asas yang kukuh dan berpotensi untuk mengatasi prestasi pada masa hadapan.

Token Utiliti OKX (OKB)

OKB ialah token asli platform dagangan OKX. Ia menawarkan utiliti hebat di seluruh bursa, seperti pengurangan menarik dalam yuran transaksi untuk pemegang dan akses kepada OKB Jumpstart, Platform Jualan Token OKX. 

Harga token berada pada aliran menaik yang stabil, mencerminkan keluaran berterusan ciri dan produk inovatif baharu yang diumumkan oleh pasukan OKX. Salah satu pemangkin utama untuk kenaikan harga selanjutnya adalah langkah OKX ke arah desentralisasi yang lebih besar dalam beberapa bulan akan datang. OKX juga telah membangunkan satu set produk terdesentralisasi untuk meningkatkan kehadirannya dalam Web 3. Iaitu, OKX telah mereka bentuk MetaX, dompet bukan jagaan yang serasi dengan banyak rantaian blok, pasaran NFT, dan pertukaran terdesentralisasi (DEX) yang belum dilancarkan yang digelar OEX.

Ini berpotensi menjadikan OKEx pemain baharu utama dalam ekosistem DeFi. 

Kami gembira dapat bekerjasama dengan syarikat yang berfikiran ke hadapan. Pada masa hadapan, ini boleh membuka kes penggunaan baharu untuk pelaburan automatik merentas platform terdesentralisasi, mewujudkan nilai baharu dan peluang yang mengganggu untuk pedagang kami.

Gabriele Musella, Ketua Pegawai Eksekutif Coinrule

Yang akan datang

Hari ini Coinrule dan OKX mengumumkan perkongsian dagangan baharu dan kami teruja dengan potensi hasil yang akan membuka peluang hebat dalam jangka panjang. Kami merancang untuk meneroka kemungkinan kerjasama lanjut dengan OKX untuk memberikan faedah baharu untuk kedua-dua pangkalan pengguna kami. 

Misi kami tetap sama. Kami mahu membenarkan pedagang mendapatkan akses kepada alatan berkuasa untuk meningkatkan prestasi sistem dagangan mereka, menguruskan aset mereka dengan selamat dalam semua keadaan pasaran. 

Nantikan kerana kami akan mendedahkan maklumat lanjut tentang perkongsian ini tidak lama lagi… 

Buat strategi automatik pertama anda di OKX sekarang!