Berdagang Nano NANO pada Binance

Mengungguli pasaran dengan menggunakan strategi perdagangan mata wang kripto di Binance dan buat keuntungan dengan NANO dalam masa beberapa jam

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran selamat
dijamin
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
"Coinrule ialah mesin teratas yang membantu pedagang mata wang kripto, membina mesin dagangan tanpa perlu menulis satu baris kod.”
Martin

Bina bot automatik

Coinrule membangunkan aplikasi mata wang kripto yang paling mudah dan paling mesra pengguna. Dengan Coinrule anda boleh membuat peraturan anda sendiri berdasarkan NANO dan biarkan ia berjalan secara automatik di bursa crypto terbaik seperti Binance. Ia adalah Jika-Ini-Kemudian-Itu untuk strategi automatik yang membolehkan anda menangkap semua peluang di pasaran.

Membina Peraturan

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$ 1750 . 00

Uji sistem dagangan anda

Beli/jual dengan selamat di Binance

Coinrule memenuhi permintaan pelbagai jenis pelabur dan peniaga. Analisis dan jalankan dagangan automatik anda dengan mudah dalam beberapa minit di Binance. Hanya mengurus syiling anda, melindungi portfolio anda dan mengungguli pasaran tanpa kehilangan satu peluang pun.

Membina Peraturan

Rancang teknik dagangan anda sendiri dan beli dan jualNANO

Walaupun dalam momen turun naik pasaran yang rendah, sesetengah altcoin masih boleh menjadi sebahagian daripada tahap turun naik yang boleh memberikan peluang yang hebat. Beli syiling yang jatuh dan jual lompat itu, anda boleh mengeksploitasi pergerakan harga ini dengan menjalankan pesanan anda menggunakan peraturan perdagangan. Menjalankan modal crypto anda tidak pernah semudah ini!

Membina Peraturan

Bina peraturan berdasarkan penunjuk pintar

Pernah terfikir bagaimana untuk mengautomasikan pelan dagangan anda tetapi anda tidak mempunyai kebolehan pengekodan? Coinrule berdasarkan sistem If-This-Then-That, kami mencadangkan penyelesaian yang mesra pengguna dan banyak panduan yang membolehkan anda mereka bentuk strategi pertama anda di Binance.

Cetuskan korelasi apabila pasaran berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang diperlukan Semudah IFTTT
Urus ikan paus yang mempengaruhi pasaran Memaksimumkan Keuntungan

Mula Mencipta dagangan Automatik Sekarang

Terima isyarat dagangan percuma, tetapkan strategi dan uruskan syiling anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Cecair Bitpanda