Dagangan Tether USDT pada Binance

Di atas tingkat dagangan, strategi perdagangan mata wang kripto di Binance dan berdagang USDT dengan mudah. Tiada pengekodan diperlukan.

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran selamat
jauh lebih baik
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
"Coinrule ialah penyelesaian bijak yang membenarkan pedagang mata wang kripto, membina bot kripto dagangan tanpa perlu memprogramkan satu baris kod.”
Paul

Bina sistem perdagangan, berulang kali

Coinrule reka bentuk yang paling mudah dan paling mesra pengguna crypto trading bot. Dengan Coinrule anda boleh mereka bentuk kaedah dagangan anda sendiri berdasarkan USDT dan biarkan ia berjalan secara automatik pada pelbagai bursa crypto seperti Binance. Ia adalah If-This-Then-That untuk dagangan automatik yang membenarkan anda mengeksploitasi banyak peluang di pasaran.

Perdagangan Sekarang

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$ 1750 . 00

Uji peraturan Anda

Beli/jual dengan selamat di Binance

Coinrule memenuhi permintaan pelbagai jenis pelabur dan peniaga. Uji belakang dengan mudah dan jalankan dagangan automatik anda dalam beberapa minit di Binance. Hanya beli dan jual, lindungi portfolio anda dan atasi pasaran tanpa kehilangan satu peluang pun.

Perdagangan Sekarang

Rancang mesin dagangan anda sendiri dan beli dan jualUSDT

Walaupun dalam selang ketidaktentuan pasaran yang rendah, sesetengah altcoin masih boleh menunjukkan sejenis turun naik yang boleh menawarkan peluang yang sangat baik. Beli syiling mencelup dan jual yang semakin meningkat, anda boleh menguruskan pergerakan pasaran ini dengan menjalankan pesanan anda menggunakan peraturan dagangan automatik. berdagang modal kripto anda tidak pernah secepat ini!

Perdagangan Sekarang

Bina peraturan berdasarkan penunjuk selamat

Pernah terfikir bagaimana untuk merobotkan strategi dagangan anda tetapi anda tidak mempunyai kemahiran pengekodan? Coinrule adalah berdasarkan gaya If-This-Then-That, kami mempersembahkan antara muka yang mesra pengguna dan banyak korelasi yang akan membolehkan anda membuat pelan dagangan pertama anda di Binance.

Pencetus robot apabila pasaran altcoin berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang diperlukan Semudah IFTTT
Urus pasaran bergerak Memaksimumkan Keuntungan

Mula Buat Pesanan Terus

Terima isyarat dagangan percuma, planstrategi dan uruskan syiling anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Cecair Bitpanda