Berdagang EOS EOS pada Bitfinex

Teratas tingkat dagangan, strategi dagangan mata wang kripto di Bitfinex dan berdagang EOS dengan bijak. Tiada pengekodan diperlukan.

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran terbaik
kedudukan tertinggi
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
"Coinrule ialah persekitaran pintar yang membantu pedagang mata wang kripto, membina mesin dagangan tanpa perlu memprogramkan satu baris kod.”
Martin

Bina bot automatik, serta-merta

Coinrule membentangkan yang paling berkuasa dan paling mesra pengguna crypto trading bot. Dengan Coinrule anda boleh memulakan peraturan anda sendiri berdasarkan EOS dan biarkan ia berjalan secara automatik di bursa crypto terbaik seperti Bitfinex. Ia adalah If-This-Then-That untuk sistem perdagangan automatik yang membolehkan anda memanfaatkan semua peluang di pasaran.

Membina Peraturan

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$ 1750 . 00

Uji peraturan Anda

Beli/jual dengan selamat di Bitfinex

Coinrule memenuhi permintaan pelbagai jenis pelabur dan peniaga. Cuba dan jalankan dagangan automatik anda dengan mudah dalam beberapa minit di Bitfinex. Hanya ambil untung, lindungi portfolio anda dan atasi pasaran tanpa kehilangan satu peluang pun.

Membina Peraturan

Cipta strategi dagangan anda sendiri dan beli dan jualEOS

Walaupun dalam musim turun naik pasaran yang rendah, sesetengah altcoin masih boleh menjadi sebahagian daripada jenis turun naik yang boleh menawarkan peluang yang besar. Beli syiling gelongsor dan jual pengepam itu, anda boleh menangkap pergerakan pasaran ini dengan menjalankan pesanan anda menggunakan pelan dagangan automatik. Menjalankan modal crypto anda tidak pernah semudah ini!

Membina Peraturan

Peraturan reka bentuk berdasarkan penunjuk arus perdana

Pernah terfikir bagaimana untuk merobotkan strategi dagangan anda tetapi anda tidak mempunyai kebolehan pengekodan? Coinrule berdasarkan sistem If-This-Then-That, kami membentangkan antara muka mesra pengguna dan banyak templat yang membolehkan anda menjalankan strategi pertama anda pada Bitfinex.

Cetuskan korelasi apabila pasaran altcoin berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang diperlukan Semudah IFTTT
Urus pasaran bergerak Memaksimumkan Keuntungan

Mula Buat Pesanan Serta-merta

Terima isyarat dagangan percuma, tetapkan strategi dan uruskan syiling anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Cecair Bitpanda