Strategi perdagangan mata wang kripto pada Bittrex dan Beli/jual Bitcoin Cash

mengatasi pasaran dengan menggunakan strategi dagangan mata wang kripto pada Bittrex dan buat keuntungan dengan BCH dalam beberapa jam

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran arus perdana
jauh lebih baik
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
“Perkara terbaik yang kami lihat dalam crypto dalam tiga tahun yang lalu”
Tony

Rancang bot crypto yang hebat

Coinrule ialah alat yang hebat untuk pelbagai jenis pelabur dan peniaga. Terdapat pelbagai pilihan yang tidak berkesudahan yang ditawarkan pada platform kami. Anda boleh menguji dan membangunkan strategi automatik anda untuk mencipta sistem dagangan anda sendiri dan membeli/menjual BCH. Ia akan menjadi sangat mudah untuk mengumpul BCH, melindungi portfolio anda, melindungi mana-mana pam tanpa kehilangan drop down secara tiba-tiba.

Mula Buat Peraturan

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$ 1750 . 00

Uji strategi anda

Urus dengan selamat pada Bittrex

Coinrule mempunyai satu misi utama, kami ingin menjadikan pelan dagangan anda lebih berkesan sambil fleksibel. Pasaran mata wang kripto beroperasi 24/7, hanya strategi perdagangan automatik boleh mengendalikan sepenuhnya sebarang kemungkinan peluang yang akan berlaku dalam pasaran. Bagaimana untuk membina peraturan perdagangan dengan Coinrule? Urus strategi automatik anda menggunakan borang If-This-Then-That, tiada kemahiran pengekodan diperlukan!

Mula Buat Peraturan

Bina teknik dagangan anda sendiri dan kumpulkanBCH

At Coinrule kami bekerja dengan penuh semangat untuk menyampaikan alatan dan tetapan baharu kepada editor dagangan kami setiap hari. Malah, kami sedang berhubung dengan pengguna kami yang paling profesional dan pertukaran teratas untuk mengumpulkan maklum balas dan teguran.

Mula Buat Peraturan

Cipta strategi automatik berdasarkan penunjuk gred tentera

Perdagangan memerlukan disiplin, sikap dan rancangan. Apakah yang menjadikan perdagangan begitu berisiko? Sifat manusia dan perasaan boleh mendorong keuntungan dagangan anda secara negatif. Menggunakan peraturan perdagangan automatik membolehkan anda mengurangkan kesan kebimbangan, euforia dan ketamakan yang boleh dialami oleh mana-mana pelanggan. Juga seorang pemula boleh berdagang seperti pro dengan Coinrule!

Mekanisme pencetus apabila dinamik pasaran berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang terlibat Semudah IFTTT
Urus trend pasaran Memaksimumkan Keuntungan

Mula Buat strategi sekarang

Terima isyarat dagangan percuma, tentukan perdagangan automatik dan uruskan peruntukan anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Cecair Bitpanda