Beli/jual dompet anda dan ambil untung altcoin dengan cekap dengan Coinrule

Teratas pasaran kripto, strategi perdagangan mata wang kripto pada Bittrex dan berdagang ENJ dengan mudah. Tiada pengekodan diperlukan.

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran terbaik
kedudukan tertinggi
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
"Alat pintar yang sangat berguna, saya harap saya dapat menemuinya lebih awal."
Paul

Bina sistem automatik

Coinrule menjadikan peraturan perdagangan automatik setangkas IFTTT. Mana-mana peniaga akan dapat menubuhkan sistemnya sendiri dengan cepat tanpa kemahiran kod. Platform yang ringkas dan berkuasa akan sepadan dengan kewajipan mana-mana pedagang kripto jadi tiada keuntungan pada ruang kripto akan terlepas lagi.

Membina Strategi

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$ 1750 . 00

Uji peraturan Anda

Urus dengan selamat pada Bittrex

Anda boleh mereka bentuk strategi automatik anda pada bila-bila masa dengan mudah daripada pandangan bersatu yang disambungkan kepada Bittrex dan di sana anda akan menyemak semua ciri yang berkaitan tentang alat dagangan anda. Anda mempunyai kawalan penuh ke atas hodlings anda, Coinrule tidak boleh menarik balik pegangan anda dari dompet anda. Waranti anda adalah kedudukan teratas kami!

Membina Strategi

Model mesin dagangan anda sendiri dan tradeENJ

Gunakan Pertukaran Demo kami dengan dompet maya untuk dengan keselamatan maksimum menguji strategi automatik anda dalam situasi pasaran sebenar tanpa risiko untuk pegangan anda. Anda boleh merancang sistem dagangan baharu anda untuk menjadikannya lebih berguna. Keadaan pasaran sering berubah jadi serba boleh merupakan permintaan penting dan Coirule komited untuk memenuhi keperluan tertinggi mana-mana pelabur.

Membina Strategi

Rancang dagangan automatik berdasarkan penunjuk arus perdana

Enjin Coin mempunyai pelan hala tuju yang sangat cemerlang untuk 2019, siaran akhbar boleh dikeluarkan secara tidak dijangka dan harga boleh melonjak atau melonjak apabila anda menjangkakan paling sedikit sejak Bittrex berfungsi 24/7. Sistem perdagangan crypto membolehkan anda menangkap sebarang peluang tanpa mengabaikan satu perdagangan. Berdagang Dengan Algoritma dengan Coinrule sekarang!

Mencetuskan strategi apabila pasaran berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang terlibat Semudah IFTTT
Uruskan dinamik pelaburan Memaksimumkan Keuntungan

Mula Buat Pesanan Sekarang

Terima isyarat dagangan percuma, peraturan pembangunan dan uruskan peruntukan anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Cecair Bitpanda