Melabur dalam Bitcoin Cash seperti pro di OKex

Menangi pasaran kripto, strategi perdagangan mata wang kripto di OKex dan berdagang BCH dengan mudah. Tiada pengekodan diperlukan.

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran selamat
dijamin
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
"Menarik untuk dapat merancang tetapan bot crypto automatik sendiri."
Simon

Bina strategi perdagangan, berulang kali

Bitcoin Cash ICO dan Bull Run 2017 telah menghasilkan >120x pendapatan untuk pelanggan wang digital. Bagaimanakah anda boleh memastikan bahawa anda tidak akan melepaskan perhimpunan seterusnya? Inilah masanya Coinrule memasuki permainan! Beli/jual Bitcoin Cash di OKex dan sentiasa memaksimumkan pendapatan anda!

Mulakan Bot

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$ 1750 . 00

Uji rancangan Anda

Urus dengan selamat di OKex

Pelan halatuju Bitcoin Cash untuk 2019 mempunyai banyak peluang! Tetapi bagaimana anda tahu bila untuk mengambil keuntungan di OKex? Inilah masanya Coinrule muncul! Kami memberikan anda untuk memulakan peraturan perdagangan anda sendiri. Anda tidak perlu membina satu baris kod! Coinrule ialah editor dagangan pertama yang mudah digunakan untuk pasaran kripto!

Mulakan Bot

Rancang strategi dagangan anda sendiri dan kumpulkanBCH

Pedagang mempunyai dua permintaan: mengekalkan pelaburan mereka dan memacu pendapatan mereka. Coinrule boleh memberikan penembak bulan mencapai niat ini dengan mudah. Mulakan strategi automatik anda dalam beberapa minit dan berdagang BCH di OKex serta-merta. Pertukaran seperti OKex love Coinrule kerana kecairan yang kami sediakan. Mula Mencipta Peraturan membeli/menjual pada Coinrule sekarang!

Mulakan Bot

Bina dagangan automatik berdasarkan penunjuk selamat

Kaedah keselamatan kami berkonsepkan untuk kawalan maksimum. Hodlers boleh Mula Berdagang di Bursa Demo kami sekarang, seolah-olah ia adalah OKex. Kami tidak memerlukan hak pengeluaran OKex. Kami tidak boleh mengakses mata wang kripto anda melalui Kunci API yang disediakan oleh pedagang kami. Kunci API disimpan dengan keselamatan terbaik.

Cetuskan korelasi apabila ruang crypto berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod diminta Semudah IFTTT
Uruskan dinamik pelaburan Memaksimumkan Keuntungan

Mula Buat Dagangan Terus

Terima isyarat dagangan percuma, setrules dan urus portfolio anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Cecair Bitpanda