Berdagang Bitcoin Gold BTG pada OKex

Mendahului pasaran altcoin, strategi perdagangan mata wang kripto pada OKex dan berdagang BTG seperti profesional. Tiada pengekodan diperlukan.

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Bursa paling terkenal
jauh lebih baik
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
"Coinrule ialah penyelesaian pintar yang membantu pedagang mata wang kripto, membina bot dagangan tanpa perlu menulis satu baris kod.”
Laszlo

Pelancaran sistem perdagangan, 24/7

Coinrule membentangkan yang paling berkuasa dan paling mesra pengguna crypto trading bot. Dengan Coinrule anda boleh memulakan peraturan anda sendiri berdasarkan BTG dan biarkan ia berjalan secara automatik pada pelbagai pertukaran crypto seperti OKex. Ia adalah If-This-Then-That untuk sistem perdagangan automatik yang membolehkan anda mengeksploitasi semua peluang di pasaran.

Mulakan Bot

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$ 1750 . 00

Uji dagangan Anda

Beli/jual dengan selamat di OKex

Coinrule memenuhi keperluan pelbagai jenis pelabur dan peniaga. Uji belakang dengan mudah dan jalankan dagangan automatik anda dalam beberapa minit di OKex. Hanya ambil untung, lindungi portfolio anda dan atasi pasaran tanpa kehilangan satu peluang pun.

Mulakan Bot

Kembangkan strategi dagangan anda sendiri dan beli dan jualBTG

Walaupun dalam musim turun naik pasaran yang rendah, sesetengah altcoin masih boleh mempunyai jenis turun naik yang boleh menawarkan peluang yang ketara. Beli syiling gelongsor dan jual pengepam itu, anda boleh menguruskan perubahan harga ini dengan menjalankan pesanan anda menggunakan peraturan perdagangan. peraturan modal crypto anda tidak pernah begitu tangkas!

Mulakan Bot

Peraturan model berdasarkan penunjuk yang paling banyak digunakan

Pernah terfikir bagaimana untuk merobotkan strategi dagangan anda tetapi anda tidak mempunyai kepakaran pengekodan? Coinrule adalah berdasarkan pendekatan If-This-Then-That, kami membentangkan antara muka mesra pengguna dan banyak templat yang akan membolehkan anda menjalankan strategi pertama anda di OKex.

Cetuskan korelasi apabila pasaran crypto berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang diperlukan Semudah IFTTT
Urus pasaran bergerak Memaksimumkan Keuntungan

Mula Buat Rancangan Terus

Terima isyarat dagangan percuma, cipta strategi dan uruskan syiling anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Cecair Bitpanda