Berdagang DigiByte DGB pada Poloniex

Menangi pasaran dengan menggunakan strategi perdagangan mata wang kripto di Poloniex dan buat keuntungan dengan DGB dalam masa beberapa jam

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
{popular} Pertukaran
{gred tentera}
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
"Coinrule ialah penyelesaian terbaik yang membantu pedagang mata wang kripto, membina bot dagangan tanpa perlu menentukan satu baris kod.”
Robert

Lancarkan peraturan perdagangan, serta-merta

Coinrule membangunkan aplikasi mata wang kripto yang paling mudah dan paling mesra pengguna. Dengan Coinrule anda boleh membuat peraturan anda sendiri berdasarkan DGB dan biarkan ia berjalan secara automatik di banyak bursa crypto seperti Poloniex. Ia adalah Jika-Ini-Kemudian-Itu untuk strategi automatik yang membolehkan anda mengeksploitasi semua peluang di pasaran.

Mulakan Bot

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$ 1750 . 00

Uji {peraturan} Anda

{Trade} dengan selamat di Poloniex

Coinrule memenuhi keperluan mendesak pelbagai jenis pelabur dan peniaga. Uji belakang dengan mudah dan jalankan dagangan automatik anda dalam beberapa minit di Poloniex. Hanya mengurus syiling anda, melindungi portfolio anda dan mengungguli pasaran tanpa kehilangan satu peluang pun.

Mulakan Bot

{Create} trading {system} dan {trade}DGB anda sendiri

Walaupun dalam momen turun naik pasaran yang rendah, sesetengah altcoin masih boleh mempunyai tahap turun naik yang boleh memberikan peluang yang hebat. Beli syiling yang jatuh dan jual lompat itu, anda boleh menguruskan variasi ini dengan menjalankan pesanan anda menggunakan pelan dagangan automatik. Menguruskan modal kripto anda tidak pernah begitu terurus!

Mulakan Bot

{Create} {rules} berdasarkan penunjuk {popular}.

Pernah terfikir bagaimana untuk mengautomasikan pelan dagangan anda tetapi anda tidak mempunyai kepakaran pengekodan? Coinrule adalah berdasarkan amalan Jika-Ini-Kemudian-Itu, kami mencadangkan penyelesaian yang mesra pengguna dan banyak panduan yang akan membolehkan anda mereka strategi pertama anda di Poloniex.

Cetuskan {strategi} apabila {market} berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod {diperlukan} Semudah IFTTT
Uruskan {volatility} Memaksimumkan Keuntungan

Mula Mencipta {Rule}s {Hari ini}

Terima isyarat dagangan percuma, {create}{rules} dan urus {portfolio} anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Cecair Bitpanda