Berdagang Cardano ADA pada OKex

Kalahkan pasaran dengan menggunakan kripto dagangan harian di OKex dan buat keuntungan dengan ADA dalam masa beberapa jam

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran yang paling banyak digunakan
kedudukan tertinggi
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
"Coinrule ialah persekitaran pintar yang membantu pedagang mata wang kripto, membina mesin dagangan tanpa perlu menulis satu baris kod.”
Jon

Rancang peraturan perdagangan automatik, berulang kali

Coinrule membangunkan aplikasi mata wang kripto yang paling mudah dan paling mesra pengguna. Dengan Coinrule anda boleh membuat peraturan anda sendiri berdasarkan ADA dan biarkan ia berjalan secara automatik pada pertukaran kripto yang berbeza seperti OKex. Ia adalah Jika-Ini-Kemudian-Itu untuk strategi automatik yang membolehkan anda memanfaatkan semua peluang di pasaran.

Membina Peraturan

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$ 1750 . 00

Uji peraturan Anda

Beli/jual dengan selamat di OKex

Coinrule memenuhi keperluan pelbagai jenis pelabur dan peniaga. Cuba dengan mudah dan jalankan dagangan automatik anda dalam beberapa minit di OKex. Hanya mengurus syiling anda, melindungi portfolio anda dan mengungguli pasaran tanpa kehilangan satu peluang pun.

Membina Peraturan

Bina teknik dagangan anda sendiri dan beli dan jualADA

Walaupun dalam momen turun naik pasaran yang rendah, sesetengah altcoin masih boleh menjadi sebahagian daripada tahap turun naik yang boleh memberikan peluang yang hebat. Beli syiling yang jatuh dan jual lompat itu, anda boleh menangkap perubahan harga ini dengan menjalankan pesanan anda menggunakan bot crypto. Mengawal modal crypto anda tidak pernah begitu fleksibel!

Membina Peraturan

Buat peraturan berdasarkan penunjuk popular

Pernah terfikir bagaimana untuk mengautomasikan pelan dagangan anda tetapi anda tidak mempunyai kebolehan pengekodan? Coinrule berdasarkan logik If-This-Then-That, kami mencadangkan penyelesaian yang mesra pengguna dan banyak panduan yang membolehkan anda mereka bentuk strategi pertama anda di OKex.

Cetuskan korelasi apabila pergerakan pasaran berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang diperlukan Semudah IFTTT
Urus ikan paus yang mempengaruhi pasaran Memaksimumkan Keuntungan

Mula Buat Rancangan Serta-merta

Terima isyarat dagangan percuma, tentukan strategi dan uruskan syiling anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Cecair Bitpanda