Berdagang di Binance dan Beli/jual Omisego

Kalahkan pasaran dengan menggunakan perdagangan di Binance dan buat keuntungan dengan OMG dalam beberapa jam

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran selamat
gred tentera
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
“Perkara terbaik yang berlaku dalam crypto dalam satu tahun yang lalu”
Tony

Mulakan pelan dagangan automatik

Coinrule ialah alat utama untuk pelbagai jenis pelabur dan pedagang. Terdapat pelbagai pilihan tanpa had yang ditawarkan pada platform kami. Anda boleh menguji dan membangunkan strategi automatik anda untuk mencipta sistem dagangan anda sendiri dan membeli/menjual OMG. Ia akan menjadi sangat mudah untuk mengumpul OMG, melindung nilai portfolio anda, selamatkan mana-mana pam tanpa kehilangan drop down secara tiba-tiba.

Berdagang Dengan Algoritma

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$1750 . 00

Uji peraturan Anda

Urus dengan selamat pada Binance

Coinrule mempunyai satu misi utama, kami ingin menjadikan aktiviti dagangan anda lebih berkesan sambil fleksibel. Pasaran mata wang kripto berfungsi 24/7, hanya strategi perdagangan automatik boleh mengendalikan sepenuhnya sebarang kemungkinan peluang yang akan berlaku di pasaran. Bagaimana untuk membina peraturan perdagangan dengan Coinrule? Urus strategi automatik anda menggunakan borang If-This-Then-That, tiada kemahiran pengekodan diperlukan!

Berdagang Dengan Algoritma

Rancang teknik dagangan anda sendiri dan kumpulkanOMG

At Coinrule kami bekerja dengan penuh semangat untuk menyampaikan ciri baharu dan penambahbaikan kepada persekitaran kami setiap hari. Malah, kami sedang berhubung dengan pelanggan kami yang paling maju dan bursa teratas untuk mengumpulkan maklum balas dan teguran.

Berdagang Dengan Algoritma

Bina strategi automatik berdasarkan penunjuk pintar

Perdagangan memerlukan disiplin, sikap dan rancangan. Apakah yang menjadikan perdagangan begitu berisiko? Sifat manusia dan perasaan boleh mendorong keuntungan dagangan anda secara negatif. Menggunakan pelan dagangan automatik membolehkan anda mengurangkan kesan kebimbangan, euforia dan ketamakan yang boleh dialami oleh mana-mana pelanggan. Juga seorang pemula boleh berdagang seperti pro dengan Coinrule!

Mekanisme pencetus apabila pasaran altcoin berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang terlibat Semudah IFTTT
Urus trend pasaran Memaksimumkan Keuntungan

Mula Buat Rancangan Sekarang

Terima isyarat dagangan percuma, tentukan perdagangan automatik dan uruskan peruntukan anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda