Dagangan automatik di HitBTC dan Beli/jual Bitcoin Diamond

Kembangkan perdagangan anda dan biarkan ia berfungsi untuk anda, di HitBTC dan banyak lagi.

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran pintar
terbaik
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
“Perkara terbaik yang berlaku dalam crypto dalam tempoh lima tahun yang lalu”
Tony

Model strategi dagangan automatik, serta-merta

Coinrule ialah alat yang sempurna untuk pelbagai peringkat pelabur dan pedagang. Terdapat pelbagai pilihan yang tidak terhingga yang ditawarkan pada platform kami. Anda boleh menguji dan membangunkan strategi automatik anda untuk mencipta sistem dagangan anda sendiri dan membeli/menjual BCD. Ia akan menjadi sangat mudah untuk mengumpul BCD, melindungi portfolio anda, memintas mana-mana pam tanpa kehilangan drop down secara tiba-tiba.

Buat Peraturan

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$1750 . 00

Uji perdagangan automatik anda

Urus dengan selamat di HitBTC

Coinrule mempunyai satu misi utama, kami ingin menjadikan tindakan dagangan anda lebih berkesan sambil fleksibel. Pasaran mata wang kripto dibuka 24/7, hanya strategi perdagangan automatik boleh mengendalikan sepenuhnya sebarang kemungkinan peluang yang akan muncul dalam pasaran. Bagaimana untuk mereka bentuk pesanan dengan Coinrule? Urus strategi automatik anda menggunakan borang If-This-Then-That, tiada kemahiran pengekodan diperlukan!

Buat Peraturan

Rancang kaedah dagangan anda sendiri dan kumpulkanBCD

At Coinrule kami bekerja dengan penuh semangat untuk menyampaikan mata dan perubahan baharu kepada pembantu pintar kami setiap hari. Malah, kami bekerjasama dengan pelanggan kami yang paling mahir dan pertukaran teratas untuk mengumpulkan maklum balas dan teguran.

Buat Peraturan

Bina strategi automatik berdasarkan penunjuk terbaik

Perdagangan memerlukan pendirian, sikap dan sistem. Apakah yang menjadikan perdagangan begitu berisiko? Sifat manusia dan perasaan boleh mendorong pulangan dagangan anda secara negatif. Menggunakan pelan dagangan automatik membolehkan anda mengurangkan kesan kebimbangan, euforia dan ketamakan yang boleh dialami oleh mana-mana pelanggan. Juga orang baru boleh berdagang seperti pro dengan Coinrule!

Mekanisme pencetus apabila pasaran crypto berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang terlibat Semudah IFTTT
Uruskan turun naik Memaksimumkan Keuntungan

Mula Mencipta sistem Perdagangan Serta-merta

Terima isyarat dagangan percuma, tentukan perdagangan automatik dan uruskan peruntukan anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda