Berdagang Monero XMR di Binance

Mengungguli pasaran dengan menggunakan arbitraj kripto pada Binance dan buat keuntungan dengan XMR dalam masa beberapa jam

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran yang paling banyak digunakan
jauh lebih baik
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
"Coinrule ialah penyelesaian selamat yang membenarkan pedagang mata wang kripto, membina alat dagangan tanpa perlu menaip satu baris kod.”
Menandakan

Bina peraturan perdagangan, tanpa gangguan

Coinrule menyediakan aplikasi mata wang kripto yang paling berguna dan paling mesra pengguna. Dengan Coinrule anda boleh memprogramkan kaedah dagangan anda sendiri berdasarkan XMR dan biarkan ia berjalan secara automatik di pelbagai bursa crypto seperti Binance. Ia adalah If-This-Then-That untuk perdagangan mata wang kripto yang membenarkan anda mengeksploitasi banyak peluang di pasaran.

Buat Bot

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$ 1750 . 00

Uji perdagangan automatik anda

Beli/jual dengan selamat di Binance

Coinrule memenuhi keperluan pelbagai jenis pelabur dan peniaga. Uji belakang dengan mudah dan jalankan dagangan automatik anda dalam beberapa minit di Binance. Hanya berdagang, melindungi portfolio anda dan mengungguli pasaran tanpa kehilangan satu peluang pun.

Buat Bot

Bina corak dagangan anda sendiri dan beli dan jualXMR

Walaupun dalam masa turun naik pasaran yang rendah, sesetengah altcoin masih boleh mempamerkan jenis turun naik yang boleh memberikan peluang berharga. Beli syiling yang tergelincir dan jual yang semakin meningkat, anda boleh menguruskan anjakan pasaran ini dengan menjalankan pesanan anda menggunakan bot dagangan. Mengendalikan modal crypto anda tidak pernah semudah ini!

Buat Bot

Buat peraturan berdasarkan penunjuk popular

Pernah terfikir bagaimana untuk mengautomasikan pelan dagangan anda tetapi anda tidak mempunyai pengalaman pengekodan? Coinrule adalah berdasarkan cara If-This-Then-That, kami mencadangkan penyelesaian yang mesra pengguna dan banyak tutorial yang akan membolehkan anda membentuk pelan dagangan pertama anda di Binance.

Pencetus robot apabila pasaran altcoin berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang diperlukan Semudah IFTTT
Urus ikan paus yang mempengaruhi pasaran Memaksimumkan Keuntungan

Mula Buat Dagangan Terus

Terima isyarat dagangan percuma, bina strategi dan uruskan syiling anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda