Arbitraj Crypto pada Coinbase Pro dan Beli/jual ZCash

Reka strategi anda dan biarkan ia berfungsi untuk anda, di Coinbase Pro dan banyak lagi.

Coinrule Crypto Dashboard
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran popular
kedudukan tertinggi
Keselamatan & Penyulitan
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
“Perkara terbaik yang disaksikan dalam crypto dalam dua tahun yang lalu”
Tony

Reka strategi perdagangan, serta-merta

Coinrule ialah alat yang berharga untuk pelbagai jenis pelabur dan peniaga. Terdapat pelbagai pilihan yang ditawarkan pada platform kami. Anda boleh menguji dan membangunkan strategi automatik anda untuk mencipta sistem dagangan anda sendiri dan membeli/menjual ZEC. Ia akan menjadi sangat mudah untuk mengumpul ZEC, melindungi portfolio anda, memintas mana-mana pam tanpa kehilangan drop down secara tiba-tiba.

Mulakan Bot

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$1750 . 00

Uji sistem dagangan anda

Urus dengan selamat di Coinbase Pro

Coinrule mempunyai satu misi utama, kami ingin menjadikan dagangan hari anda lebih berkesan sambil fleksibel. Pasaran mata wang kripto berdagang 24/7, hanya strategi perdagangan automatik boleh mengendalikan sepenuhnya sebarang kemungkinan peluang yang akan berkembang di pasaran. Bagaimana untuk mereka bentuk pesanan dengan Coinrule? Urus strategi automatik anda menggunakan borang If-This-Then-That, tiada kemahiran pengekodan diperlukan!

Mulakan Bot

Bangunkan kaedah dagangan anda sendiri dan kumpulkanZEC

At Coinrule kami bekerja dengan penuh semangat untuk menyampaikan elemen dan sokongan baharu kepada penyelesaian kami setiap hari. Malah, kami bekerjasama dengan pelabur kami yang paling layak dan bursa teratas untuk mengumpulkan maklum balas dan teguran.

Mulakan Bot

Model strategi automatik berdasarkan penunjuk selamat

Perdagangan memerlukan pendirian, sikap dan sistem. Apakah yang menjadikan perdagangan begitu berisiko? Sifat manusia dan perasaan boleh mendorong pulangan dagangan anda secara negatif. Menggunakan peraturan perdagangan membolehkan anda mengurangkan kesan kebimbangan, euforia dan ketamakan yang boleh dialami oleh mana-mana pelanggan. Juga orang baru boleh berdagang seperti pro dengan Coinrule!

Mekanisme pencetus apabila dinamik pasaran berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang terlibat Semudah IFTTT
Uruskan turun naik Memaksimumkan Keuntungan

Mula Buat Pesanan Terus

Terima isyarat dagangan percuma, tentukan perdagangan automatik dan uruskan peruntukan anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda