Pam syiling hebat seperti ETH pada HitBTC menggunakan arbitraj crypto

Kuasai kedinamikan pasaran, arbitraj kripto pada HitBTC dan perdagangan ETH seperti seorang guru. Tiada pengekodan diperlukan.

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran terbaik
terbaik
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
"Coinrule ialah alat selamat yang membenarkan pedagang mata wang kripto, membina bot kripto perdagangan tanpa perlu menstruktur satu baris kod.”
Larry

Model peraturan perdagangan sekarang

Coinrule reka bentuk yang paling mudah dan paling mesra pengguna crypto trading bot. Dengan Coinrule anda boleh mereka bentuk kaedah dagangan anda sendiri berdasarkan ETH dan biarkan ia berjalan secara automatik pada berbilang bursa crypto seperti HitBTC. Ia adalah If-This-Then-That untuk dagangan automatik yang membenarkan anda menguruskan banyak peluang di pasaran.

Perdagangan Sekarang

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$1750 . 00

Uji sistem dagangan anda

Beli/jual dengan selamat di HitBTC

Coinrule memenuhi keperluan pasaran pelbagai jenis pelabur dan peniaga. Semak dan jalankan dagangan automatik anda dengan mudah dalam beberapa minit di HitBTC. Hanya beli dan jual, lindungi portfolio anda dan atasi pasaran tanpa kehilangan satu peluang pun.

Perdagangan Sekarang

Rancang mesin dagangan anda sendiri dan beli dan jualETH

Walaupun dalam selang ketidaktentuan pasaran yang rendah, sesetengah altcoin masih boleh menunjukkan sejenis turun naik yang boleh menawarkan peluang yang sangat baik. Beli syiling mencelup dan jual yang semakin meningkat, anda boleh merebut pergerakan pasaran ini dengan menjalankan pesanan anda menggunakan bot dagangan. Mengatur modal crypto anda tidak pernah semudah ini!

Perdagangan Sekarang

Bina peraturan berdasarkan penunjuk arus perdana

Pernah terfikir bagaimana untuk merobotkan strategi dagangan anda tetapi anda tidak mempunyai kemahiran pengekodan? Coinrule adalah berdasarkan borang If-This-Then-That, kami membentangkan antara muka yang mesra pengguna dan banyak korelasi yang akan membolehkan anda membuat pelan dagangan pertama anda di HitBTC.

Pencetus robot apabila pergerakan pasaran berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang diperlukan Semudah IFTTT
Urus pasaran bergerak Memaksimumkan Keuntungan

Mula Buat strategi Hari Ini

Terima isyarat dagangan percuma, tentukan strategi dan uruskan syiling anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda