Dagangan hari di Binance dan Beli/jual Aeternity

Teratas pasaran kripto, dagangan harian di Binance dan dagangan AE seperti profesional. Tiada pengekodan diperlukan.

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran selamat
terbaik
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
“Perkara terbaik yang berlaku dalam crypto dalam tempoh lima tahun yang lalu”
Sergey

Model peraturan perdagangan automatik, tanpa masa henti

Coinrule ialah alat yang sempurna untuk pelbagai jenis pelabur dan pedagang. Terdapat pelbagai potensi yang tidak terhingga yang ditawarkan pada platform kami. Anda boleh menguji dan melaksanakan strategi automatik anda untuk menentukan sistem dagangan anda sendiri dan membeli/menjual AE. Ia akan menjadi sangat segera untuk mengumpul AE, melindungi portfolio anda, menangkap mana-mana pam tanpa kehilangan kejatuhan secara tiba-tiba.

Mulakan Bot

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$1750 . 00

Uji peraturan Anda

Urus dengan selamat pada Binance

Coinrule mempunyai satu misi utama, kami ingin menjadikan dagangan hari anda lebih berkesan sambil terurus. Pasaran mata wang kripto dibuka 24/7, hanya bot dagangan automatik boleh memanfaatkan sepenuhnya sebarang kemungkinan peluang yang akan berkembang dalam pasaran. Bagaimana untuk memprogramkan peraturan perdagangan automatik dengan Coinrule? Urus strategi automatik anda menggunakan mod If-This-Then-That, tiada kemahiran pengekodan diperlukan!

Mulakan Bot

Rancang strategi dagangan anda sendiri dan kumpulkanAE

At Coinrule kami berusaha keras untuk menyampaikan elemen dan perubahan baharu kepada pembantu pintar kami setiap hari. Malah, kami bekerjasama dengan pelanggan kami yang paling layak dan bursa teratas untuk mengumpulkan maklum balas dan pandangan.

Mulakan Bot

Bina strategi automatik berdasarkan penunjuk selamat

Berdagang memerlukan kesabaran, sikap dan program. Apakah yang menjadikan dagangan begitu sukar? Sifat manusia dan sentimen boleh mempengaruhi keuntungan dagangan anda secara negatif. Menggunakan bot crypto membolehkan anda meredakan kesan tekanan, euforia dan ketamakan yang boleh dialami oleh mana-mana pelanggan. Juga seorang pemula boleh berdagang seperti pro dengan Coinrule!

Mekanisme pencetus apabila ruang crypto berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang terlibat Semudah IFTTT
Uruskan dinamik pelaburan Memaksimumkan Keuntungan

Mula Buat Pesanan Serta-merta

Terima isyarat dagangan percuma, bangunkan perdagangan automatik dan uruskan peruntukan anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda