Dagangan hari di HitBTC dan Beli/jual IOTA

Teratas pasaran dengan menggunakan dagangan harian di HitBTC dan buat keuntungan dengan IOTA dalam beberapa jam

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran selamat
jauh lebih baik
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
“Perkara terbaik yang kami lihat dalam crypto dalam tiga tahun yang lalu”
Lukas

Membangunkan sistem perdagangan automatik yang berharga

Coinrule ialah alat yang berguna untuk pelbagai kelas pelabur dan pedagang. Terdapat pelbagai peluang yang ditawarkan di platform kami. Anda boleh menguji dan mencapai strategi automatik anda untuk membangunkan sistem perdagangan anda sendiri dan membeli/menjual IOTA. Ia akan menjadi sangat terurus untuk mengumpul IOTA, mempertahankan portfolio anda, melindungi mana-mana pam tanpa kehilangan penurunan mendadak.

Buat Bot

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$1750 . 00

Uji sistem dagangan anda

Urus dengan selamat di HitBTC

Coinrule mempunyai satu matlamat utama, kami mahu menjadikan dagangan kripto anda lebih berkesan sambil cepat. Pasaran mata wang kripto beroperasi 24/7, hanya bot kripto automatik boleh menangkap sepenuhnya sebarang kemungkinan peluang yang akan muncul di pasaran. Bagaimana untuk melancarkan peraturan perdagangan dengan Coinrule? Tentukan strategi automatik anda menggunakan amalan If-This-Then-That, tiada kemahiran pengekodan diperlukan!

Buat Bot

Modelkan corak dagangan anda sendiri dan kumpulkanIOTA

At Coinrule kami bekerja secara intensif untuk menyampaikan komponen dan tetapan baharu kepada tetapan kami setiap hari. Malah, kami sedang berhubung dengan pengguna kami yang paling aktif dan pertukaran teratas untuk mengumpulkan maklum balas dan pendapat.

Buat Bot

Rancang strategi automatik berdasarkan penunjuk pintar

Perdagangan memerlukan amalan, sikap dan skema. Apakah yang menjadikan perdagangan begitu keras? Sifat manusia dan emosi boleh menjejaskan hasil dagangan anda secara negatif. Menggunakan peraturan perdagangan membolehkan anda mengatasi kesan tekanan, euforia dan ketamakan yang boleh dialami oleh mana-mana pelanggan. Juga pendatang baru boleh berdagang seperti pro dengan Coinrule!

Cetuskan bot apabila pergerakan pasaran berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang terlibat Semudah IFTTT
Urus trend pasaran Memaksimumkan Keuntungan

Mula Mencipta dagangan Automatik sekarang

Terima isyarat dagangan percuma, wujudkan perdagangan automatik dan uruskan peruntukan anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda