Polisi

NOTIS PRIVASI

Kali terakhir dikemas kini April 12, 2022Notis privasi ini untuk Coinrule Inc (menjalankan perniagaan sebagai Coinrule) (" Coinrule ," "we," "us," atau "kami"), menerangkan cara dan sebab kami mungkin mengumpul, menyimpan, menggunakan dan/atau berkongsi ("proses") maklumat anda apabila anda menggunakan perkhidmatan kami ("Perkhidmatan"), seperti apabila anda:
Soalan atau kebimbangan?Membaca notis privasi ini akan membantu anda memahami hak dan pilihan privasi anda. Jika anda tidak bersetuju dengan dasar dan amalan kami, sila jangan gunakan Perkhidmatan kami. Jika anda masih mempunyai sebarang pertanyaan atau kebimbangan, sila hubungi kami di [e-mel dilindungi].


RINGKASAN ISI UTAMA

Ringkasan ini memberikan perkara penting daripada notis privasi kami, tetapi anda boleh mengetahui lebih banyak butiran tentang mana-mana topik ini dengan mengklik pautan mengikut setiap perkara utama atau dengan menggunakan jadual kandungan kami di bawah untuk mencari bahagian yang anda cari. Anda juga boleh klikdisiniuntuk pergi terus ke jadual kandungan kami.

Apakah maklumat peribadi yang kami proses? Apabila anda melawati, menggunakan atau menavigasi Perkhidmatan kami, kami mungkin memproses maklumat peribadi bergantung pada cara anda berinteraksi dengannya Coinrule dan Perkhidmatan, pilihan yang anda buat, dan produk serta ciri yang anda gunakan. klik disiniuntuk mengetahui lebih lanjut.

Adakah kami memproses sebarang maklumat peribadi yang sensitif? Kami mungkin memproses maklumat peribadi yang sensitif apabila perlu dengan persetujuan anda atau sebagaimana yang dibenarkan oleh undang-undang yang terpakai. klik disiniuntuk mengetahui lebih lanjut.

Adakah anda menerima sebarang maklumat daripada pihak ketiga? Kami tidak menerima sebarang maklumat daripada pihak ketiga.

Bagaimana anda memproses maklumat saya? Kami memproses maklumat anda untuk menyediakan, menambah baik dan mentadbir Perkhidmatan kami, berkomunikasi dengan anda, untuk keselamatan dan pencegahan penipuan, dan untuk mematuhi undang-undang. Kami juga mungkin memproses maklumat anda untuk tujuan lain dengan persetujuan anda. Kami memproses maklumat anda hanya apabila kami mempunyai alasan undang-undang yang sah untuk berbuat demikian. klikdisiniuntuk mengetahui lebih lanjut.

Dalam situasi apa dan dengan mana jenis pihak adakah kita berkongsi maklumat peribadi? Kami mungkin berkongsi maklumat dalam situasi tertentu dan khusus kategori pihak ketiga. klikdisiniuntuk mengetahui lebih lanjut.

Bagaimanakah kami memastikan maklumat anda selamat? Kami mempunyai proses dan prosedur organisasi dan teknikal untuk melindungi maklumat peribadi anda. Walau bagaimanapun, tiada penghantaran elektronik melalui internet atau teknologi storan maklumat boleh dijamin 100% selamat, jadi kami tidak boleh menjanjikan atau menjamin bahawa penggodam, penjenayah siber atau pihak ketiga yang tidak dibenarkan tidak akan dapat mengalahkan keselamatan kami dan mengumpul, mengakses secara tidak wajar. , mencuri atau mengubah suai maklumat anda. klikdisiniuntuk mengetahui lebih lanjut.

Apakah hak anda? Bergantung pada lokasi anda secara geografi, undang-undang privasi yang terpakai mungkin bermakna anda mempunyai hak tertentu mengenai maklumat peribadi anda. klikdisiniuntuk mengetahui lebih lanjut.

Bagaimanakah saya melaksanakan hak saya? Cara paling mudah untuk melaksanakan hak anda ialah dengan mengisi borang permintaan subjek data kami yang tersedia disini , atau dengan menghubungi kami. Kami akan mempertimbangkan dan bertindak atas sebarang permintaan mengikut undang-undang perlindungan data yang berkenaan.

Ingin mengetahui lebih lanjut tentang apa Coinrule adakah dengan sebarang maklumat yang kami kumpulkan? klik disiniuntuk menyemak notis itu sepenuhnya.


ISI KANDUNGAN

1. APAKAH MAKLUMAT YANG KAMI KUMPUL?
2. BAGAIMANAKAH KAMI MEMPROSES MAKLUMAT ANDA?
3. APAKAH ASAS UNDANG-UNDANG YANG KAMI ANTARAKAN UNTUK MEMPROSES MAKLUMAT PERIBADI ANDA?
4. BILA DAN DENGAN SIAPA KAMI BERKONGSI MAKLUMAT PERIBADI ANDA?
5. APAKAH KEDUDUKAN KAMI TERHADAP LAMAN WEB PIHAK KETIGA?
6. ADAKAH KAMI MENGGUNAKAN COOKIES DAN TEKNOLOGI LATIHAN LAIN?
7. BAGAIMANAKAH KAMI MENGENDALIKAN LOGIN SOSIAL ANDA?
8. BAGAIMANA PANJANG KITA MENJAGA MAKLUMAT ANDA?
9. BAGAIMANA KAMI MENJAGA MAKLUMAT ANDA SELAMAT?
10. ADAKAH KAMI MENGUMPUL MAKLUMAT DARI BELIA?
11. APAKAH HAK PRIVASI ANDA?
12. KAWALAN UNTUK CIRI-CIRI JANGAN-JALANKAN
13. ADAKAH PENDUDUK CALIFORNIA MEMPUNYAI HAK PRIVASI TERTENTU?
14. ADAKAH KAMI MEMBUAT KEMASKINI KEPADA NOTIS INI?
15. BAGAIMANA ANDA BOLEH HUBUNGI KAMI MENGENAI PEMBERITAHUAN INI?
16. BAGAIMANAKAH ANDA BOLEH MENYEMAK, MENGEMASKINI ATAU MEMADAMKAN DATA YANG KAMI KUMPUL DARIPADA ANDA?

1. APAKAH MAKLUMAT YANG KAMI KUMPUL?

Maklumat peribadi yang anda dedahkan kepada kami

Pendek kata:Kami mengumpul maklumat peribadi yang anda berikan kepada kami.

Kami mengumpul maklumat peribadi yang anda berikan secara sukarela kepada kami apabila anda mendaftar di Perkhidmatan, menyatakan minat untuk mendapatkan maklumat tentang kami atau produk dan Perkhidmatan kami, apabila anda mengambil bahagian dalam aktiviti pada Perkhidmatan, atau sebaliknya apabila anda menghubungi kami.

Maklumat Peribadi Diberikan oleh Anda. Maklumat peribadi yang kami kumpulkan bergantung pada konteks interaksi anda dengan kami dan Perkhidmatan, pilihan yang anda buat dan produk serta ciri yang anda gunakan. Maklumat peribadi yang kami kumpulkan mungkin termasuk yang berikut:
Maklumat Sensitif. Apabila perlu, dengan persetujuan anda atau sebagaimana yang dibenarkan oleh undang-undang yang terpakai, kami memproses kategori maklumat sensitif berikut:
Data Pembayaran. Kami mungkin mengumpul data yang diperlukan untuk memproses pembayaran anda jika anda membuat pembelian, seperti nombor instrumen pembayaran anda (seperti nombor kad kredit) dan kod keselamatan yang dikaitkan dengan instrumen pembayaran anda. Semua data pembayaran disimpan oleh Checkout.com . Anda boleh mendapatkan pautan notis privasi mereka di sini: https://www.checkout.com/legal/privacy-policy .

Data Log Masuk Media Sosial.Kami mungkin memberi anda pilihan untuk mendaftar dengan kami menggunakan butiran akaun media sosial anda yang sedia ada, seperti Facebook, Twitter atau akaun media sosial anda yang lain. Jika anda memilih untuk mendaftar dengan cara ini, kami akan mengumpul maklumat yang diterangkan dalam bahagian yang dipanggil "BAGAIMANAKAH KAMI MENGENDALIKAN LOGIN SOSIAL ANDA?"di bawah.

Data Permohonan. Jika anda menggunakan aplikasi kami, kami juga mungkin mengumpul maklumat berikut jika anda memilih untuk memberikan kami akses atau kebenaran:
Maklumat ini diperlukan terutamanya untuk mengekalkan keselamatan dan pengendalian aplikasi kami, untuk penyelesaian masalah, dan untuk tujuan analitik dan pelaporan dalaman kami.

Semua maklumat peribadi yang anda berikan kepada kami mestilah benar, lengkap dan tepat, dan anda mesti memberitahu kami tentang sebarang perubahan pada maklumat peribadi tersebut.

Maklumat dikumpulkan secara automatik

Pendek kata:Sesetengah maklumat — seperti alamat Protokol Internet (IP) anda dan/atau ciri penyemak imbas dan peranti — dikumpulkan secara automatik apabila anda melawati Perkhidmatan kami.

Kami mengumpul maklumat tertentu secara automatik apabila anda melawati, menggunakan atau menavigasi Perkhidmatan. Maklumat ini tidak mendedahkan identiti khusus anda (seperti nama atau maklumat hubungan anda) tetapi mungkin termasuk maklumat peranti dan penggunaan, seperti alamat IP anda, ciri penyemak imbas dan peranti, sistem pengendalian, pilihan bahasa, URL rujukan, nama peranti, negara, lokasi , maklumat tentang cara dan bila anda menggunakan Perkhidmatan kami, dan maklumat teknikal lain. Maklumat ini diperlukan terutamanya untuk mengekalkan keselamatan dan operasi Perkhidmatan kami, dan untuk tujuan analitik dan pelaporan dalaman kami.

Seperti kebanyakan perniagaan, kami juga mengumpul maklumat melalui kuki dan teknologi serupa. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai perkara ini dalam Notis Kuki kami: https://coinrule.com/cookies.html.

Maklumat yang kami kumpulkan termasuk:
2. BAGAIMANAKAH KAMI MEMPROSES MAKLUMAT ANDA?

Pendek kata:Kami memproses maklumat anda untuk menyediakan, menambah baik dan mentadbir Perkhidmatan kami, berkomunikasi dengan anda, untuk keselamatan dan pencegahan penipuan, dan untuk mematuhi undang-undang. Kami juga mungkin memproses maklumat anda untuk tujuan lain dengan persetujuan anda.

Kami memproses maklumat peribadi anda untuk pelbagai sebab, bergantung pada cara anda berinteraksi dengan Perkhidmatan kami, termasuk:
 • Untuk menyampaikan dan memudahkan penyampaian perkhidmatan kepada pengguna.Kami mungkin memproses maklumat anda untuk memberikan anda perkhidmatan yang diminta.
 • Untuk menjawab pertanyaan pengguna/menawarkan sokongan kepada pengguna.Kami mungkin memproses maklumat anda untuk menjawab pertanyaan anda dan menyelesaikan sebarang isu yang mungkin anda hadapi dengan perkhidmatan yang diminta.
 • Untuk menghantar maklumat pentadbiran kepada anda.Kami mungkin memproses maklumat anda untuk menghantar butiran tentang produk dan perkhidmatan kami, perubahan pada terma dan dasar kami dan maklumat lain yang serupa.
 • Untuk memenuhi dan menguruskan pesanan anda. Kami mungkin memproses maklumat anda untuk memenuhi dan mengurus pesanan, pembayaran, pemulangan dan pertukaran anda yang dibuat melalui Perkhidmatan.

 • Untuk meminta maklum balas.Kami mungkin memproses maklumat anda apabila perlu untuk meminta maklum balas dan menghubungi anda tentang penggunaan Perkhidmatan kami oleh anda.
 • Untuk menghantar komunikasi pemasaran dan promosi kepada anda.Kami mungkin memproses maklumat peribadi yang anda hantar kepada kami untuk tujuan pemasaran kami, jika ini mengikut keutamaan pemasaran anda. Anda boleh menarik diri daripada e-mel pemasaran kami pada bila-bila masa. Untuk maklumat lanjut, lihat "APAKAH HAK PRIVASI ANDA?"di bawah).
 • Untuk melindungi Perkhidmatan kami. Kami mungkin memproses maklumat anda sebagai sebahagian daripada usaha kami untuk memastikan Perkhidmatan kami selamat dan terjamin, termasuk pemantauan dan pencegahan penipuan.
 • Untuk mengenal pasti trend penggunaan. Kami mungkin memproses maklumat tentang cara anda menggunakan Perkhidmatan kami untuk lebih memahami cara ia digunakan supaya kami boleh memperbaikinya.
 • Untuk menentukan keberkesanan kempen pemasaran dan promosi kami. Kami mungkin memproses maklumat anda untuk lebih memahami cara menyediakan kempen pemasaran dan promosi yang paling berkaitan dengan anda.
 • Untuk menyelamatkan atau melindungi kepentingan penting individu. Kami mungkin memproses maklumat anda apabila perlu untuk menyelamatkan atau melindungi kepentingan penting individu, seperti untuk mengelakkan bahaya.

3. APAKAH ASAS UNDANG-UNDANG YANG KAMI ANTARAKAN UNTUK MEMPROSES MAKLUMAT ANDA?

Dalam Pendek:Kami hanya memproses maklumat peribadi anda apabila kami percaya ia perlu dan kami mempunyai sebab undang-undang yang sah (iaitu, asas undang-undang) untuk berbuat demikian di bawah undang-undang yang terpakai, seperti dengan persetujuan anda, untuk mematuhi undang-undang, untuk menyediakan anda perkhidmatan untuk memasuki atau memenuhi kewajipan kontrak kami, untuk melindungi hak anda, atau untuk memenuhi kepentingan perniagaan kami yang sah.

Jika anda berada di EU atau UK, bahagian ini terpakai kepada anda.

Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) dan GDPR UK memerlukan kami menerangkan asas undang-undang yang sah yang kami harapkan untuk memproses maklumat peribadi anda. Oleh itu, kami mungkin bergantung pada asas undang-undang berikut untuk memproses maklumat peribadi anda:
 • Persetujuan.Kami mungkin memproses maklumat anda jika anda telah memberi kami kebenaran (iaitu, persetujuan) untuk menggunakan maklumat peribadi anda untuk tujuan tertentu. Anda boleh menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa. klikdisiniuntuk belajar lebih lagi.
 • Prestasi Kontrak. Kami mungkin memproses maklumat peribadi anda apabila kami percaya adalah perlu untuk memenuhi kewajipan kontrak kami kepada anda, termasuk menyediakan Perkhidmatan kami atau atas permintaan anda sebelum menandatangani kontrak dengan anda.
 • Kepentingan Sah. Kami mungkin memproses maklumat anda apabila kami percaya adalah perlu untuk mencapai kepentingan perniagaan kami yang sah dan kepentingan tersebut tidak melebihi kepentingan dan hak asasi serta kebebasan anda. Sebagai contoh, kami mungkin memproses maklumat peribadi anda untuk beberapa tujuan yang diterangkan untuk:
 • Hantar maklumat kepada pengguna tentang tawaran istimewa dan diskaun pada produk dan perkhidmatan kami
 • Analisis cara perkhidmatan kami digunakan supaya kami boleh menambah baik perkhidmatan tersebut untuk melibatkan dan mengekalkan pengguna
 • Sokong aktiviti pemasaran kami
 • Mendiagnosis masalah dan/atau mencegah aktiviti penipuan
 • Fahami cara pengguna kami menggunakan produk dan perkhidmatan kami supaya kami boleh meningkatkan pengalaman pengguna
 • Kewajipan Undang-undang. Kami mungkin memproses maklumat anda di mana kami percaya ia perlu untuk mematuhi kewajipan undang-undang kami, seperti bekerjasama dengan badan penguatkuasa undang-undang atau agensi kawal selia, melaksanakan atau mempertahankan hak undang-undang kami, atau mendedahkan maklumat anda sebagai bukti dalam litigasi di mana kami berada. terbabit.
 • Minat Penting. Kami mungkin memproses maklumat anda di mana kami percaya adalah perlu untuk melindungi kepentingan penting anda atau kepentingan penting pihak ketiga, seperti situasi yang melibatkan potensi ancaman terhadap keselamatan mana-mana orang.
Dari segi undang-undang, kami secara amnya adalah "pengawal data" di bawah undang-undang perlindungan data Eropah bagi maklumat peribadi yang diterangkan dalam notis privasi ini, kerana kami menentukan cara dan/atau tujuan pemprosesan data yang kami lakukan. Notis privasi ini tidak terpakai pada maklumat peribadi yang kami proses sebagai "pemproses data" bagi pihak pelanggan kami. Dalam situasi tersebut, pelanggan yang kami berikan perkhidmatan kepada dan dengan siapa kami telah menandatangani perjanjian pemprosesan data ialah "pengawal data" yang bertanggungjawab untuk maklumat peribadi anda, dan kami hanya memproses maklumat anda bagi pihak mereka mengikut arahan anda. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang amalan privasi pelanggan kami, anda harus membaca dasar privasi mereka dan mengarahkan sebarang soalan anda kepada mereka.

Jika anda berada di Kanada, bahagian ini terpakai kepada anda.

Kami mungkin memproses maklumat anda jika anda telah memberi kami kebenaran khusus (iaitu, kebenaran nyata) untuk menggunakan maklumat peribadi anda untuk tujuan tertentu, atau dalam situasi di mana kebenaran anda boleh disimpulkan (iaitu, persetujuan tersirat). Anda boleh menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa. klikdisiniuntuk belajar lebih lagi.

Dalam beberapa kes luar biasa, kami mungkin dibenarkan secara sah di bawah undang-undang yang terpakai untuk memproses maklumat anda tanpa kebenaran anda, termasuk, sebagai contoh:
 • Jika kutipan adalah jelas untuk kepentingan individu dan persetujuan tidak boleh diperolehi tepat pada masanya
 • Untuk siasatan dan pengesanan dan pencegahan penipuan
 • Untuk transaksi perniagaan dengan syarat syarat tertentu dipenuhi
 • Jika ia terkandung dalam kenyataan saksi dan kutipan itu perlu untuk menilai, memproses, atau menyelesaikan tuntutan insurans
 • Untuk mengenal pasti orang yang cedera, sakit, atau meninggal dunia dan berkomunikasi dengan waris terdekat
 • Jika kami mempunyai alasan yang munasabah untuk mempercayai seseorang telah, sedang, atau mungkin menjadi mangsa penyalahgunaan kewangan
 • Jika adalah munasabah untuk mengharapkan pengumpulan dan penggunaan dengan persetujuan akan menjejaskan ketersediaan atau ketepatan maklumat dan pengumpulan adalah munasabah untuk tujuan yang berkaitan dengan menyiasat pelanggaran perjanjian atau pelanggaran undang-undang Kanada atau wilayah
 • Jika pendedahan diperlukan untuk mematuhi sepina, waran, perintah mahkamah atau peraturan mahkamah yang berkaitan dengan pengeluaran rekod
 • Jika ia dihasilkan oleh individu dalam perjalanan pekerjaan, perniagaan atau profesion mereka dan pengumpulan itu konsisten dengan tujuan maklumat itu dihasilkan
 • Jika koleksi itu semata-mata untuk tujuan kewartawanan, artistik atau sastera
 • Jika maklumat itu tersedia secara umum dan ditentukan oleh peraturan

4. BILA DAN DENGAN SIAPA KAMI BERKONGSI MAKLUMAT PERIBADI ANDA?

Dalam Pendek:Kami mungkin berkongsi maklumat dalam situasi khusus yang diterangkan dalam bahagian ini dan/atau dengan yang berikut kategori pihak ketiga.

Vendor, Perunding dan Pembekal Perkhidmatan Pihak Ketiga Lain. Kami mungkin berkongsi data anda dengan vendor pihak ketiga, pembekal perkhidmatan, kontraktor atau ejen (“pihak ketiga”) yang melaksanakan perkhidmatan untuk kami atau bagi pihak kami dan memerlukan akses kepada maklumat sedemikian untuk melakukan kerja itu. Kami mempunyai kontrak dengan pihak ketiga kami, yang direka untuk membantu melindungi maklumat peribadi anda. Ini bermakna bahawa mereka tidak boleh melakukan apa-apa dengan maklumat peribadi anda melainkan kami telah mengarahkan mereka untuk melakukannya. Mereka juga tidak akan berkongsi maklumat peribadi anda dengan mana-mana organisasi selain daripada kami. Mereka juga komited untuk melindungi data yang mereka pegang bagi pihak kami dan untuk mengekalkannya selama tempoh yang kami arahkan. . kategori pihak ketiga yang kami mungkin berkongsi maklumat peribadi adalah seperti berikut:
 • Rangkaian Iklan
 • Program Pemasaran Affiliate
 • Alat Komunikasi & Kerjasama
 • Perkhidmatan Analitis Data
 • Pembekal Perkhidmatan Penyimpanan Data
 • Pemproses Pembayaran
 • Alat Pemantauan Prestasi
 • Retargeting Platform
 • Alat Jualan & Pemasaran
 • Perkhidmatan Pengkomputeran Awan
 • Alat Kewangan & Perakaunan
 • Rangkaian Sosial
 • Alat Ujian
 • Perkhidmatan Pendaftaran & Pengesahan Akaun Pengguna
 • Pembekal Perkhidmatan Pengehosan Laman Web
 • Kejuruteraan Produk & Alat Reka Bentuk
We Juga mungkin perlu berkongsi maklumat peribadi anda dalam situasi berikut:
 • Pemindahan Perniagaan. Kami mungkin berkongsi atau memindahkan maklumat anda berkaitan dengan, atau semasa rundingan, sebarang penggabungan, penjualan aset syarikat, pembiayaan, atau pemerolehan semua atau sebahagian perniagaan kami kepada syarikat lain.
 • Ahli gabungan.Kami mungkin berkongsi maklumat anda dengan ahli gabungan kami, dalam hal ini kami akan memerlukan ahli gabungan tersebut untuk menghormati notis privasi ini. Ahli gabungan termasuk syarikat induk kami dan mana-mana anak syarikat, rakan kongsi usaha sama, atau syarikat lain yang kami kawal atau yang berada di bawah kawalan bersama kami.
 • Rakan Perniagaan. Kami mungkin berkongsi maklumat anda dengan rakan kongsi perniagaan kami untuk menawarkan produk, perkhidmatan atau promosi tertentu kepada anda.
 • Dinding Tawaran.Aplikasi kami mungkin memaparkan "dinding tawaran" yang dihoskan oleh pihak ketiga. Dinding tawaran sedemikian membolehkan pengiklan pihak ketiga menawarkan mata wang maya, hadiah atau item lain kepada pengguna sebagai balasan untuk penerimaan dan penyempurnaan tawaran iklan. Dinding tawaran sedemikian mungkin muncul dalam aplikasi kami dan dipaparkan kepada anda berdasarkan data tertentu, seperti kawasan geografi atau maklumat demografi anda. Apabila anda mengklik pada dinding tawaran, anda akan dibawa ke tapak web luar kepunyaan orang lain dan akan meninggalkan permohonan kami. Pengecam unik, seperti ID pengguna anda, akan dikongsi dengan pembekal dinding tawaran untuk mengelakkan penipuan dan mengkreditkan akaun anda dengan betul dengan ganjaran yang berkaitan.

5. APAKAH KEDUDUKAN KAMI TERHADAP LAMAN WEB PIHAK KETIGA?

Dalam Pendek:Kami tidak bertanggungjawab ke atas keselamatan sebarang maklumat yang anda kongsi dengan pihak ketiga yang mungkin kami pautkan atau yang mengiklankan di Perkhidmatan kami, tetapi tidak bergabung dengan, Perkhidmatan kami.

Perkhidmatan , termasuk dinding tawaran kami, boleh memaut ke tapak web pihak ketiga, perkhidmatan dalam talian atau aplikasi mudah alih dan/atau mengandungi iklan daripada pihak ketiga yang tidak bergabung dengan kami dan yang mungkin memaut ke tapak web, perkhidmatan atau aplikasi lain. Sehubungan itu, kami tidak membuat sebarang jaminan mengenai mana-mana pihak ketiga tersebut, dan kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan tapak web, perkhidmatan atau aplikasi pihak ketiga tersebut. Kemasukan pautan ke tapak web, perkhidmatan atau aplikasi pihak ketiga tidak membayangkan pengesahan oleh kami. Kami tidak dapat menjamin keselamatan dan privasi data yang anda berikan kepada mana-mana pihak ketiga. Sebarang data yang dikumpul oleh pihak ketiga tidak dilindungi oleh notis privasi ini. Kami tidak bertanggungjawab ke atas kandungan atau privasi dan amalan dan dasar keselamatan mana-mana pihak ketiga, termasuk tapak web, perkhidmatan atau aplikasi lain yang mungkin dipautkan kepada atau daripada Perkhidmatan. Anda harus menyemak dasar pihak ketiga tersebut dan menghubungi mereka secara terus untuk menjawab soalan anda.

6. ADAKAH KITA MENGGUNAKAN COOKIES DAN TEKNOLOGI PENGESAN LAIN?

Dalam Pendek:Kami mungkin menggunakan kuki dan teknologi penjejakan lain untuk mengumpul dan menyimpan maklumat anda.

Kami mungkin menggunakan kuki dan teknologi penjejakan yang serupa (seperti suar web dan piksel) untuk mengakses atau menyimpan maklumat. Maklumat khusus tentang cara kami menggunakan teknologi sedemikian dan cara anda boleh menolak kuki tertentu dinyatakan dalam Notis Kuki kami : https://coinrule.com/cookies.html .

7. BAGAIMANAKAH KAMI MENGENDALIKAN LOGIN SOSIAL ANDA?

Dalam Pendek:Jika anda memilih untuk mendaftar atau log masuk ke perkhidmatan kami menggunakan akaun media sosial, kami mungkin mempunyai akses kepada maklumat tertentu tentang anda.

Perkhidmatan kami menawarkan anda keupayaan untuk mendaftar dan log masuk menggunakan butiran akaun media sosial pihak ketiga anda (seperti log masuk Facebook atau Twitter anda). Di mana anda memilih untuk melakukan ini, kami akan menerima maklumat profil tertentu tentang anda daripada pembekal media sosial anda. Maklumat profil yang kami terima mungkin berbeza-beza bergantung pada penyedia media sosial yang berkenaan, tetapi selalunya akan menyertakan nama, alamat e-mel, senarai rakan dan gambar profil anda, serta maklumat lain yang anda pilih untuk didedahkan pada platform media sosial sedemikian.

Kami akan menggunakan maklumat yang kami terima hanya untuk tujuan yang diterangkan dalam notis privasi ini atau yang dinyatakan dengan jelas kepada anda pada Perkhidmatan yang berkaitan. Sila ambil perhatian bahawa kami tidak mengawal, dan tidak bertanggungjawab untuk, penggunaan lain maklumat peribadi anda oleh pembekal media sosial pihak ketiga anda. Kami mengesyorkan agar anda menyemak notis privasi mereka untuk memahami cara mereka mengumpul, menggunakan dan berkongsi maklumat peribadi anda serta cara anda boleh menetapkan pilihan privasi anda pada tapak dan apl mereka.

8. BERAPA LAMA KAMI MENYIMPAN MAKLUMAT ANDA?

Dalam Pendek:Kami menyimpan maklumat anda selama yang diperlukan untuk memenuhi tujuan yang digariskan dalam notis privasi ini melainkan dikehendaki sebaliknya oleh undang-undang.

Kami hanya akan menyimpan maklumat peribadi anda selagi ia perlu untuk tujuan yang dinyatakan dalam notis privasi ini, melainkan tempoh pengekalan yang lebih lama diperlukan atau dibenarkan oleh undang-undang (seperti cukai, perakaunan atau keperluan undang-undang lain). Tiada tujuan dalam notis ini memerlukan kami menyimpan maklumat peribadi anda lebih lama daripada tempoh masa di mana pengguna mempunyai akaun dengan kami .

Apabila kami tidak mempunyai keperluan perniagaan yang sah yang berterusan untuk memproses maklumat peribadi anda, kami akan sama ada memadam atau menyamakan maklumat tersebut, atau, jika ini tidak mungkin (contohnya, kerana maklumat peribadi anda telah disimpan dalam arkib sandaran), maka kami akan selamat simpan maklumat peribadi anda dan asingkan ia daripada sebarang pemprosesan selanjutnya sehingga pemadaman boleh dilakukan.

9. BAGAIMANAKAH KAMI MENJAGA MAKLUMAT ANDA SELAMAT?

Dalam Pendek:Kami berhasrat untuk melindungi maklumat peribadi anda melalui sistem langkah keselamatan organisasi dan teknikal.

Kami telah melaksanakan langkah keselamatan teknikal dan organisasi yang sesuai dan munasabah yang direka untuk melindungi keselamatan sebarang maklumat peribadi yang kami proses. Walau bagaimanapun, walaupun terdapat perlindungan dan usaha kami untuk melindungi maklumat anda, tiada penghantaran elektronik melalui Internet atau teknologi storan maklumat boleh dijamin 100% selamat, jadi kami tidak boleh menjanjikan atau menjamin bahawa penggodam, penjenayah siber atau pihak ketiga yang tidak dibenarkan tidak akan mampu mengalahkan keselamatan kami dan mengumpul, mengakses, mencuri atau mengubah suai maklumat anda secara tidak wajar. Walaupun kami akan melakukan yang terbaik untuk melindungi maklumat peribadi anda, penghantaran maklumat peribadi ke dan dari Perkhidmatan kami adalah atas risiko anda sendiri. Anda hanya perlu mengakses Perkhidmatan dalam persekitaran yang selamat.

10. ADAKAH KITA MENGUMPUL MAKLUMAT DARIPADA REMAJA?

Dalam Pendek:Kami tidak sengaja mengumpul data daripada atau memasarkan kepada kanak-kanak di bawah umur 18 tahun.

Kami tidak secara sengaja meminta data daripada atau memasarkan kepada kanak-kanak di bawah umur 18 tahun. Dengan menggunakan Perkhidmatan, anda menyatakan bahawa anda berumur sekurang-kurangnya 18 tahun atau bahawa anda adalah ibu bapa atau penjaga kanak-kanak bawah umur tersebut dan bersetuju dengan penggunaan Perkhidmatan oleh tanggungan bawah umur tersebut. Jika kami mengetahui bahawa maklumat peribadi daripada pengguna yang berumur kurang daripada 18 tahun telah dikumpul, kami akan menyahaktifkan akaun dan mengambil langkah yang munasabah untuk memadamkan data tersebut dengan segera daripada rekod kami. Jika anda mengetahui sebarang data yang mungkin kami kumpulkan daripada kanak-kanak di bawah umur 18 tahun, sila hubungi kami di [e-mel dilindungi] .

11. APAKAH HAK PRIVASI ANDA?

Pendek kata: Di beberapa wilayah, seperti Kawasan Ekonomi Eropah (EEA), United Kingdom (UK), dan Kanada, anda mempunyai hak yang membolehkan anda mengakses dan mengawal maklumat peribadi anda dengan lebih baik. Anda boleh menyemak, menukar atau menamatkan akaun anda pada bila-bila masa.

Di sesetengah wilayah (seperti EEA, UK dan Kanada), anda mempunyai hak tertentu di bawah undang-undang perlindungan data yang berkenaan. Ini mungkin termasuk hak (i) untuk meminta akses dan mendapatkan salinan maklumat peribadi anda, (ii) untuk meminta pembetulan atau pemadaman; (iii) untuk menyekat pemprosesan maklumat peribadi anda; dan (iv) jika berkenaan, kepada kemudahalihan data. Dalam keadaan tertentu, anda juga mungkin mempunyai hak untuk membantah pemprosesan maklumat peribadi anda. Anda boleh membuat permintaan sedemikian dengan menghubungi kami dengan menggunakan butiran hubungan yang disediakan dalam bahagian “BAGAIMANA ANDA BOLEH MENGHUBUNGI KAMI MENGENAI NOTIS INI?"Di bawah.

Kami akan mempertimbangkan dan bertindak atas sebarang permintaan mengikut undang-undang perlindungan data yang berkenaan.
Jika anda berada di EEA atau UK dan anda percaya kami memproses maklumat peribadi anda secara tidak sah, anda juga mempunyai hak untuk mengadu kepada pihak berkuasa penyeliaan perlindungan data tempatan anda. Anda boleh mendapatkan butiran hubungan mereka di sini: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Jika anda berada di Switzerland, butiran hubungan untuk pihak berkuasa perlindungan data tersedia di sini: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Menarik balik persetujuan anda: Jika kami bergantung pada persetujuan anda untuk memproses maklumat peribadi anda, yang mungkin merupakan persetujuan nyata dan/atau tersirat bergantung pada undang-undang yang terpakai, anda mempunyai hak untuk menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa. Anda boleh menarik balik persetujuan anda pada bila-bila masa dengan menghubungi kami dengan menggunakan butiran hubungan yang diberikan dalam bahagian "BAGAIMANA ANDA BOLEH MENGHUBUNGI KAMI MENGENAI NOTIS INI?"di bawah atau mengemas kini pilihan anda .

Walau bagaimanapun, sila ambil perhatian bahawa ini tidak akan menjejaskan kesahihan pemprosesan sebelum pengeluarannya, mahupun apabila undang-undang yang terpakai membenarkan, adakah ia akan menjejaskan pemprosesan maklumat peribadi anda yang dijalankan dengan bergantung pada alasan pemprosesan yang sah selain daripada persetujuan.

Menarik diri daripada komunikasi pemasaran dan promosi:Anda boleh berhenti melanggan komunikasi pemasaran dan promosi kami pada bila-bila masa dengan mengklik pada pautan nyahlanggan dalam e-mel yang kami hantar, atau dengan menghubungi kami menggunakan butiran yang disediakan dalam bahagian " BAGAIMANA ANDA BOLEH MENGHUBUNGI KAMI MENGENAI NOTIS INI?" di bawah. Anda kemudiannya akan dialih keluar daripada senarai pemasaran. Walau bagaimanapun, kami mungkin masih berkomunikasi dengan anda — contohnya, untuk menghantar mesej berkaitan perkhidmatan kepada anda yang diperlukan untuk pentadbiran dan penggunaan akaun anda, untuk membalas permintaan perkhidmatan, atau untuk tujuan bukan pemasaran lain.

Maklumat Akaun

Jika anda pada bila-bila masa ingin menyemak atau menukar maklumat dalam akaun anda atau menamatkan akaun anda, anda boleh:
 • Hubungi kami menggunakan maklumat hubungan yang disediakan.
 • Log masuk ke tetapan akaun anda dan kemas kini akaun pengguna anda.
Atas permintaan anda untuk menamatkan akaun anda, kami akan menyahaktifkan atau memadamkan akaun dan maklumat anda daripada pangkalan data aktif kami. Walau bagaimanapun, kami mungkin menyimpan beberapa maklumat dalam fail kami untuk mengelakkan penipuan, menyelesaikan masalah, membantu dengan sebarang penyiasatan, menguatkuasakan syarat undang-undang kami dan/atau mematuhi keperluan undang-undang yang berkenaan.

Kuki dan teknologi serupa: Kebanyakan pelayar web ditetapkan untuk menerima kuki secara lalai. Jika anda mahu, anda biasanya boleh memilih untuk menetapkan penyemak imbas anda untuk mengalih keluar kuki dan menolak kuki. Jika anda memilih untuk mengalih keluar kuki atau menolak kuki, ini boleh menjejaskan ciri atau perkhidmatan tertentu Perkhidmatan kami. Untuk menarik diri daripada pengiklanan berdasarkan minat oleh pengiklan pada lawatan Perkhidmatan kami http://www.aboutads.info/choices/. Untuk maklumat lanjut, sila lihat Notis Kuki kami: https://coinrule.com/cookies.html .

Jika anda mempunyai soalan atau komen tentang hak privasi anda, anda boleh menghantar e-mel kepada kami di sup[e-mel dilindungi] .

12. KAWALAN UNTUK CIRI-CIRI JANGAN JEJAK

Kebanyakan penyemak imbas web dan beberapa sistem pengendalian mudah alih serta aplikasi mudah alih menyertakan ciri atau tetapan Jangan Jejaki ("DNT") yang anda boleh aktifkan untuk menandakan keutamaan privasi anda supaya tidak mempunyai data tentang aktiviti penyemakan imbas dalam talian anda dipantau dan dikumpulkan. Pada peringkat ini tiada piawaian teknologi seragam untuk mengenali dan melaksanakan isyarat DNT telah dimuktamadkan. Oleh itu, pada masa ini kami tidak bertindak balas kepada isyarat penyemak imbas DNT atau mana-mana mekanisme lain yang secara automatik menyampaikan pilihan anda untuk tidak dijejaki dalam talian. Jika standard untuk penjejakan dalam talian diterima pakai yang mesti kami ikuti pada masa hadapan, kami akan memaklumkan anda tentang amalan tersebut dalam versi notis privasi ini yang disemak semula.

13. ADAKAH PENDUDUK CALIFORNIA MEMPUNYAI HAK PRIVASI TERTENTU?

Pendek kata:Ya, jika anda seorang penduduk California, anda diberi hak khusus berkenaan akses kepada maklumat peribadi anda.

Kod Sivil California Seksyen 1798.83, juga dikenali sebagai undang-undang "Shine The Light", membenarkan pengguna kami yang merupakan penduduk California untuk meminta dan mendapatkan daripada kami, sekali setahun dan secara percuma, maklumat tentang kategori maklumat peribadi (jika ada) yang kami didedahkan kepada pihak ketiga untuk tujuan pemasaran langsung dan nama serta alamat semua pihak ketiga yang kami kongsikan maklumat peribadi pada tahun kalendar sebelum ini. Jika anda seorang penduduk California dan ingin membuat permintaan sedemikian, sila serahkan permintaan anda secara bertulis kepada kami menggunakan maklumat hubungan yang diberikan di bawah.

Jika anda berumur di bawah 18 tahun, tinggal di California, dan mempunyai akaun berdaftar dengan Perkhidmatan, anda mempunyai hak untuk meminta pengalihan keluar data yang tidak diingini yang anda siarkan secara terbuka pada Perkhidmatan. Untuk meminta pengalihan keluar data sedemikian, sila hubungi kami menggunakan maklumat hubungan yang diberikan di bawah dan sertakan alamat e-mel yang dikaitkan dengan akaun anda dan penyata bahawa anda tinggal di California. Kami akan memastikan data tidak dipaparkan secara terbuka pada Perkhidmatan, tetapi harap maklum bahawa data mungkin tidak dialih keluar sepenuhnya atau menyeluruh daripada semua sistem kami (cth, sandaran, dsb.).

Notis Privasi CCPA

Kod Peraturan California mentakrifkan "penduduk" sebagai:

(1) setiap individu yang berada di Negeri California untuk selain daripada tujuan sementara atau sementara dan
(2) setiap individu yang bermastautin di Negeri California yang berada di luar Negeri California untuk tujuan sementara atau sementara

Semua individu lain ditakrifkan sebagai "bukan pemastautin."

Jika takrifan "pemastautin" ini terpakai kepada anda, kami mesti mematuhi hak dan kewajipan tertentu mengenai maklumat peribadi anda.

Apakah kategori maklumat peribadi yang kami kumpulkan?

Kami telah mengumpulkan kategori maklumat peribadi berikut dalam dua belas (12) bulan yang lalu:

kategori Contoh Dikumpulkan
A. Pengecam
Butiran hubungan, seperti nama sebenar, alias, alamat pos, telefon atau nombor hubungan mudah alih, pengecam peribadi unik, pengecam dalam talian, alamat Protokol Internet, alamat e-mel dan nama akaun

YA

B. Kategori maklumat peribadi yang disenaraikan dalam statut Rekod Pelanggan California
Nama, maklumat hubungan, pendidikan, pekerjaan, sejarah pekerjaan dan maklumat kewangan

YA

C. Ciri klasifikasi yang dilindungi di bawah undang-undang California atau persekutuan
Jantina dan tarikh lahir

TIDAK

D. Maklumat komersial
Maklumat transaksi, sejarah pembelian, butiran kewangan dan maklumat pembayaran

YA

E. Maklumat biometrik
Cap jari dan cap suara

TIDAK

F. Internet atau aktiviti rangkaian lain yang serupa
Sejarah penyemakan imbas, sejarah carian, tingkah laku dalam talian, data minat dan interaksi dengan tapak web, aplikasi, sistem dan iklan kami dan lain-lain

TIDAK

G. Data geolokasi
Lokasi peranti

YA

H. Maklumat audio, elektronik, visual, haba, penciuman atau serupa
Imej dan rakaman audio, video atau panggilan yang dibuat berkaitan dengan aktiviti perniagaan kami

TIDAK

I. Maklumat profesional atau berkaitan pekerjaan
Butiran hubungan perniagaan untuk memberi anda perkhidmatan kami di peringkat perniagaan atau jawatan, sejarah kerja dan kelayakan profesional jika anda memohon pekerjaan dengan kami

TIDAK

J. Maklumat Pendidikan
Rekod pelajar dan maklumat direktori

TIDAK

K. Inferens yang diambil daripada maklumat peribadi yang lain
Inferens yang diambil daripada mana-mana maklumat peribadi yang dikumpul yang disenaraikan di atas untuk membuat profil atau ringkasan tentang, sebagai contoh, keutamaan dan ciri individu

TIDAK


Kami juga mungkin mengumpul maklumat peribadi lain di luar kategori ini contoh di mana anda berinteraksi dengan kami secara peribadi, dalam talian, atau melalui telefon atau mel dalam konteks:
 • Menerima bantuan melalui saluran sokongan pelanggan kami;
 • Penyertaan dalam tinjauan atau peraduan pelanggan; dan
 • Kemudahan dalam penyampaian Perkhidmatan kami dan untuk menjawab pertanyaan anda.
Bagaimanakah kami menggunakan dan berkongsi maklumat peribadi anda?

Coinrule Inc mengumpul dan berkongsi maklumat peribadi anda melalui:
 • Kuki sasaran/kuki Pemasaran
 • Kuki media sosial
 • Suar/Piksel/Tag
Maklumat lanjut tentang pengumpulan data dan amalan perkongsian kami boleh didapati dalam notis privasi ini dan Notis Kuki kami: https://coinrule.com/cookies.html .

Anda boleh menghubungi kami melalui e-mel di [e-mel dilindungi], atau dengan merujuk kepada butiran hubungan di bahagian bawah dokumen ini.

Jika anda menggunakan ejen yang diberi kuasa untuk menggunakan hak anda untuk menarik diri, kami mungkin menolak permintaan jika ejen yang diberi kuasa tidak mengemukakan bukti bahawa mereka telah diberi kuasa secara sah untuk bertindak bagi pihak anda.

Adakah maklumat anda akan dikongsi dengan orang lain?

Kami mungkin mendedahkan maklumat peribadi anda dengan pembekal perkhidmatan kami menurut kontrak bertulis antara kami dan setiap pembekal perkhidmatan. Setiap pembekal perkhidmatan ialah entiti untung yang memproses maklumat bagi pihak kami.

Kami mungkin menggunakan maklumat peribadi anda untuk tujuan perniagaan kami sendiri, seperti untuk menjalankan penyelidikan dalaman untuk pembangunan teknologi dan demonstrasi. Ini tidak dianggap sebagai "menjual" maklumat peribadi anda.

Coinrule Inc tidak menjual sebarang maklumat peribadi kepada pihak ketiga untuk tujuan perniagaan atau komersial dalam dua belas (12) bulan sebelumnya. Coinrule Inc telah mendedahkan kategori maklumat peribadi berikut kepada pihak ketiga untuk tujuan perniagaan atau komersial dalam dua belas (12) bulan sebelumnya:

 • Kategori A. Pengecam, seperti butiran hubungan seperti nama sebenar anda, alias, alamat pos, telefon atau nombor hubungan mudah alih, pengecam peribadi unik, pengecam dalam talian, alamat Protokol Internet, alamat e-mel dan nama akaun.

 • Kategori B. Maklumat peribadi, seperti yang ditakrifkan dalam undang-undang Rekod Pelanggan California, seperti nama anda, maklumat hubungan, pendidikan, pekerjaan, sejarah pekerjaan dan maklumat kewangan.

 • Kategori D. Maklumat komersial, seperti maklumat transaksi, sejarah pembelian, butiran kewangan dan maklumat pembayaran.

Kategori pihak ketiga yang kami dedahkan maklumat peribadi untuk tujuan perniagaan atau komersial boleh didapati di bawah "BILA DAN DENGAN SIAPA KAMI BERKONGSI MAKLUMAT PERIBADI ANDA?".

Hak anda berkenaan dengan data peribadi anda

Hak untuk meminta pemadaman data — Permintaan untuk memadam

Anda boleh meminta pemadaman maklumat peribadi anda. Jika anda meminta kami memadamkan maklumat peribadi anda, kami akan menghormati permintaan anda dan memadamkan maklumat peribadi anda, tertakluk kepada pengecualian tertentu yang diperuntukkan oleh undang-undang, seperti (tetapi tidak terhad kepada) penggunaan hak kebebasan bersuara oleh pengguna lain. , keperluan pematuhan kami hasil daripada kewajipan undang-undang, atau sebarang pemprosesan yang mungkin diperlukan untuk melindungi daripada aktiviti yang menyalahi undang-undang.

Hak untuk dimaklumkan — Minta untuk mengetahui

Bergantung pada keadaan, anda mempunyai hak untuk mengetahui:
 • sama ada kami mengumpul dan menggunakan maklumat peribadi anda;
 • kategori maklumat peribadi yang kami kumpulkan;
 • tujuan maklumat peribadi yang dikumpul digunakan;
 • sama ada kami menjual maklumat peribadi anda kepada pihak ketiga;
 • kategori maklumat peribadi yang kami jual atau dedahkan untuk tujuan perniagaan;
 • kategori pihak ketiga yang kepadanya maklumat peribadi itu dijual atau didedahkan untuk tujuan perniagaan; dan
 • perniagaan atau tujuan komersial untuk mengumpul atau menjual maklumat peribadi.
Selaras dengan undang-undang yang terpakai, kami tidak bertanggungjawab untuk memberikan atau memadam maklumat pengguna yang dinyahkenal pasti sebagai tindak balas kepada permintaan pengguna atau untuk mengenal pasti semula data individu untuk mengesahkan permintaan pengguna.

Hak untuk Tanpa Diskriminasi untuk Menjalankan Hak Privasi Pengguna

Kami tidak akan mendiskriminasi anda jika anda menggunakan hak privasi anda.

Proses pengesahan

Setelah menerima permintaan anda, kami perlu mengesahkan identiti anda untuk menentukan anda adalah orang yang sama yang kami mempunyai maklumat dalam sistem kami. Usaha pengesahan ini memerlukan kami meminta anda memberikan maklumat supaya kami dapat memadankannya dengan maklumat yang telah anda berikan kepada kami sebelum ini. Sebagai contoh, bergantung pada jenis permintaan yang anda serahkan, kami mungkin meminta anda memberikan maklumat tertentu supaya kami dapat memadankan maklumat yang anda berikan dengan maklumat yang telah kami ada dalam fail, atau kami mungkin menghubungi anda melalui kaedah komunikasi (cth, telefon atau e-mel) yang telah anda berikan kepada kami sebelum ini. Kami juga mungkin menggunakan kaedah pengesahan lain mengikut keadaan.

Kami hanya akan menggunakan maklumat peribadi yang diberikan dalam permintaan anda untuk mengesahkan identiti atau kuasa anda untuk membuat permintaan. Setakat yang mungkin, kami akan mengelak daripada meminta maklumat tambahan daripada anda untuk tujuan pengesahan. Walau bagaimanapun, jika kami tidak dapat mengesahkan identiti anda daripada maklumat yang telah kami simpan, kami mungkin meminta anda memberikan maklumat tambahan untuk tujuan mengesahkan identiti anda dan untuk tujuan keselamatan atau pencegahan penipuan. Kami akan memadamkan maklumat tambahan yang diberikan sebaik sahaja kami selesai mengesahkan anda.

Hak privasi lain
 • Anda boleh membantah pemprosesan maklumat peribadi anda.
 • Anda boleh meminta pembetulan data peribadi anda jika ia tidak betul atau tidak lagi berkaitan, atau meminta untuk menyekat pemprosesan maklumat tersebut.
 • Anda boleh melantik ejen yang diberi kuasa untuk membuat permintaan di bawah CCPA bagi pihak anda. Kami mungkin menolak permintaan daripada ejen yang diberi kuasa yang tidak mengemukakan bukti bahawa mereka telah diberi kuasa secara sah untuk bertindak bagi pihak anda menurut CCPA.
 • Anda boleh meminta untuk menarik diri daripada menjual maklumat peribadi anda pada masa hadapan kepada pihak ketiga. Apabila menerima permintaan menarik diri, kami akan bertindak atas permintaan itu secepat mungkin, tetapi tidak lewat daripada lima belas (15) hari dari tarikh penyerahan permintaan.
Untuk melaksanakan hak ini, anda boleh menghubungi kami melalui e-mel di [e-mel dilindungi] , atau dengan merujuk kepada butiran hubungan di bahagian bawah dokumen ini. Jika anda mempunyai aduan tentang cara kami mengendalikan data anda, kami ingin mendengar daripada anda.

14. ADAKAH KAMI MEMBUAT KEMASKINI KEPADA NOTIS INI?

Pendek kata:Ya, kami akan mengemas kini notis ini sekiranya perlu untuk kekal mematuhi undang-undang yang berkaitan.

Kami mungkin mengemas kini notis privasi ini dari semasa ke semasa. Versi yang dikemas kini akan ditunjukkan dengan tarikh "Disemak" yang dikemas kini dan versi yang dikemas kini akan berkuat kuasa sebaik sahaja ia boleh diakses. Jika kami membuat perubahan penting pada notis privasi ini, kami mungkin memberitahu anda sama ada dengan menyiarkan secara jelas notis perubahan tersebut atau dengan menghantar pemberitahuan kepada anda secara langsung. Kami menggalakkan anda menyemak notis privasi ini dengan kerap untuk dimaklumkan tentang cara kami melindungi maklumat anda.

15. BAGAIMANAKAH ANDA BOLEH MENGHUBUNGI KAMI TENTANG NOTIS INI?

Jika anda mempunyai soalan atau komen tentang notis ini, anda boleh hubungi Pegawai Perlindungan Data (DPO) kami , Zdenek Hofler , melalui e-mel di [e-mel dilindungi] , atau melalui pos ke:

Coinrule Inc
Zdenek Hofler
251 Little Falls Dr, Wilmington, DE 19808, Amerika Syarikat
1 Dataran Coldbath
Wilmington , DE 19808
Amerika Syarikat

Jika anda seorang pemastautin di Kawasan Ekonomi Eropah, "pengawal data" maklumat peribadi anda ialah Coinrule Inc. Coinrule Inc Telah melantik Zdenek Hofler menjadi wakilnya di EEA. Anda boleh menghubungi mereka secara terus berkenaan pemprosesan maklumat anda dengan Coinrule Inc , melalui e-mel di [e-mel dilindungi], atau melalui pos ke:

Pejabat Satu, 1 Dataran Coldbath
London EC1R 5HL
United Kingdom

Jika anda seorang pemastautin di United Kingdom, "pengawal data" maklumat peribadi anda ialah Coinrule Inc. Coinrule Inc Telah melantik Zdenek Hofler menjadi wakilnya di UK. Anda boleh menghubungi mereka secara terus berkenaan pemprosesan maklumat anda dengan Coinrule Inc , melalui e-mel di [e-mel dilindungi], atau melalui pos ke:

Pejabat Satu
1 Dataran Coldbath
London EC1R 5HL
England

16. BAGAIMANAKAH ANDA BOLEH MENYEMAK, MENGEMASKINI ATAU MEMADAMKAN DATA YANG KAMI KUMPUL DARIPADA ANDA?

Berdasarkan undang-undang yang terpakai di negara anda, anda mungkin mempunyai hak untuk meminta akses kepada maklumat peribadi yang kami kumpulkan daripada anda, menukar maklumat tersebut atau memadamkannya dalam beberapa keadaan. Untuk meminta menyemak, mengemas kini atau memadam maklumat peribadi anda, sila hantar borang permintaan dengan mengklikdisini .

Dapatkan Strategi Baharu Setiap Hari

Terima isyarat dagangan percuma, cipta peraturan dan urus portfolio anda untuk 30 hari secara percuma
Pemasaran oleh
Coinrule Webinar bersama Ruben
Melabur dalam Orang, Coinrule ialah Crowdfunding!
Keterangan Lanjut
 
Melabur dalam Orang, Coinrule ialah Crowdfunding!

Tidak seperti syarikat crypto lain, pada 2017 kami tidak melancarkan ICO, sebaliknya kami mengumpul dana daripada MKB Bank dan Angels. Hari ini kami mengumpul dana lagi dan
Anda Boleh Menjadi Sebahagian daripada Perjalanan Ini.

Keterangan Lanjut
Coinrule Webinar bersama Ruben
Ketahui Cara Berdagang di Coinrule
Sertai Webinar Percuma
 
Sertai Webinar Percuma Kami

Belajar asas latihan dalam sahaja 30 minit!

Ruben, Ketua Perdagangan at Coinrule akan menunjukkan kepada anda strategi terbaik untuk dilaksanakan dan menjawab semua soalan anda.

Sertailah Webinar
Webinar bersama Ruben