Pam syiling hebat seperti EOS pada HitBTC menggunakan analisis teknikal

mengatasi pasaran dengan menggunakan analisis teknikal pada HitBTC dan buat keuntungan dengan EOS dalam masa beberapa jam

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran yang paling banyak digunakan
gred tentera
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
"Coinrule ialah pembantu selamat yang membantu pedagang mata wang kripto, membina bot dagangan tanpa perlu menstruktur satu baris kod.”
Robert

Cipta pelan dagangan automatik yang berkuasa

Coinrule membangunkan aplikasi mata wang kripto yang paling mudah dan paling mesra pengguna. Dengan Coinrule anda boleh membuat peraturan anda sendiri berdasarkan EOS dan biarkan ia berjalan secara automatik pada banyak bursa crypto seperti HitBTC. Ia adalah Jika-Ini-Kemudian-Itu untuk strategi automatik yang membolehkan anda merebut semua peluang di pasaran.

Mulakan Bot

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$1750 . 00

Uji strategi anda

Beli/jual dengan selamat di HitBTC

Coinrule memenuhi keperluan pasaran pelbagai jenis pelabur dan peniaga. Uji dan jalankan dagangan automatik anda dengan mudah dalam beberapa minit di HitBTC. Hanya mengurus syiling anda, melindungi portfolio anda dan mengungguli pasaran tanpa kehilangan satu peluang pun.

Mulakan Bot

Reka teknik perdagangan anda sendiri dan beli dan jualEOS

Walaupun dalam momen turun naik pasaran yang rendah, sesetengah altcoin masih boleh mempunyai tahap turun naik yang boleh memberikan peluang yang hebat. Beli syiling yang jatuh dan jual lompat itu, anda boleh memanfaatkan pergerakan pasaran ini dengan menjalankan pesanan anda menggunakan sistem perdagangan automatik. Menguruskan modal crypto anda tidak pernah begitu terurus!

Mulakan Bot

Membangunkan peraturan berdasarkan penunjuk popular

Pernah terfikir bagaimana untuk mengautomasikan pelan dagangan anda tetapi anda tidak mempunyai kepakaran pengekodan? Coinrule adalah berdasarkan amalan Jika-Ini-Kemudian-Itu, kami mencadangkan penyelesaian yang mesra pengguna dan banyak panduan yang akan membolehkan anda mereka strategi pertama anda di HitBTC.

Cetuskan korelasi apabila ruang crypto berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang diperlukan Semudah IFTTT
Urus ikan paus yang mempengaruhi pasaran Memaksimumkan Keuntungan

Mula Buat strategi sekarang

Terima isyarat dagangan percuma, tetapkan strategi dan uruskan syiling anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda