Berdagang di OKex dan Beli/jual Zilliqa

Teratas pasaran dengan menggunakan perdagangan di OKex dan buat keuntungan dengan ZIL dalam beberapa jam

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran yang paling banyak digunakan
gred tentera
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
“Perkara terbaik yang berlaku dalam crypto dalam satu tahun yang lalu”
Sergey

Mulakan peraturan perdagangan automatik

Coinrule ialah alat utama untuk pelbagai kelas pelabur dan peniaga yang berbeza. Terdapat pelbagai potensi tanpa had yang ditawarkan pada platform kami. Anda boleh menguji dan melaksanakan strategi automatik anda untuk menentukan sistem dagangan anda sendiri dan membeli/menjual ZIL. Ia akan menjadi sangat segera untuk mengumpul ZIL, mempertahankan portfolio anda, melindungi mana-mana pam tanpa kehilangan kejatuhan secara tiba-tiba.

Buat Bot

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$1750 . 00

Uji sistem dagangan anda

Urus dengan selamat di OKex

Coinrule mempunyai satu misi utama, kami ingin menjadikan dagangan kripto anda lebih berkesan sambil terurus. Pasaran mata wang kripto berfungsi 24/7, hanya bot dagangan automatik boleh memanfaatkan sepenuhnya sebarang kemungkinan peluang yang akan muncul di pasaran. Bagaimana untuk membina peraturan perdagangan dengan Coinrule? Urus strategi automatik anda menggunakan mod If-This-Then-That, tiada kemahiran pengekodan diperlukan!

Buat Bot

Kembangkan teknik dagangan anda sendiri dan kumpulkanZIL

At Coinrule kami berusaha keras untuk menyampaikan komponen baharu dan penambahbaikan kepada persekitaran kami setiap hari. Malah, kami sedang berhubung dengan pelanggan kami yang paling aktif dan pertukaran teratas untuk mengumpulkan maklum balas dan pandangan.

Buat Bot

Model strategi automatik berdasarkan penunjuk popular

Perdagangan memerlukan disiplin, sikap dan rancangan. Apakah yang menjadikan dagangan begitu sukar? Sifat manusia dan sentimen boleh mempengaruhi keuntungan dagangan anda secara negatif. Menggunakan pelan dagangan automatik membolehkan anda meredakan kesan kebimbangan, euforia dan ketamakan yang boleh dialami oleh mana-mana pelanggan. Juga seorang pemula boleh berdagang seperti pro dengan Coinrule!

Mekanisme pencetus apabila pergerakan pasaran berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang terlibat Semudah IFTTT
Urus trend pasaran Memaksimumkan Keuntungan

Mula Mencipta dagangan Automatik Sekarang

Terima isyarat dagangan percuma, bangunkan perdagangan automatik dan uruskan peruntukan anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda