Dagangan automatik pada Coinbase Pro dan Beli/jual Token Perhatian Asas

Mengungguli pasaran dengan menggunakan perdagangan automatik pada Coinbase Pro dan buat keuntungan dengan BAT dalam beberapa jam

Coinrule Papan Pemuka Crypto
Dipaparkan Pada
Bekerja dengan 10 teratas
Pertukaran arus perdana
kedudukan tertinggi
Keselamatan & Penyulitan
Maklum Balas Pengguna pada Coinrule Alat Perdagangan Automatik
“Perkara terbaik yang disaksikan dalam crypto dalam dua tahun yang lalu”
Lukas

Mulakan peraturan dagangan automatik, serta-merta

Coinrule ialah alat yang ideal untuk pelbagai kumpulan pelabur dan peniaga. Terdapat pelbagai peluang yang ditawarkan di platform kami. Anda boleh menguji dan mencapai strategi automatik anda untuk membangunkan sistem perdagangan anda sendiri dan membeli/menjual BAT. Ia akan menjadi sangat terurus untuk mengumpul BAT, mengekalkan portfolio anda, selamatkan mana-mana pam tanpa kehilangan penurunan mendadak.

Mula Berdagang

Prestasi Peraturan Ujian pada Data Sejarah

JUMLAH AWAL
PANJANG PELABURAN
$1750 . 00

Uji perdagangan automatik anda

Urus dengan selamat di Coinbase Pro

Coinrule mempunyai satu matlamat utama, kami ingin menjadikan dagangan mata wang kripto anda lebih berkesan sambil cepat. Pasaran mata wang kripto berdagang 24/7, hanya bot kripto automatik boleh menangkap sepenuhnya sebarang kemungkinan peluang yang akan timbul dalam pasaran. Bagaimana untuk melancarkan peraturan perdagangan dengan Coinrule? Tentukan strategi automatik anda menggunakan amalan If-This-Then-That, tiada kemahiran pengekodan diperlukan!

Mula Berdagang

Modelkan corak dagangan anda sendiri dan kumpulBAT

At Coinrule kami bekerja secara intensif untuk menyampaikan modul dan sokongan baharu kepada mesin kami setiap hari. Malah, kami sedang berhubung dengan pelabur kami yang paling pakar dan bursa teratas untuk mengumpulkan maklum balas dan pendapat.

Mula Berdagang

Rancang strategi automatik berdasarkan penunjuk gred tentera

Perdagangan memerlukan amalan, sikap dan skema. Apakah yang menjadikan perdagangan begitu keras? Sifat manusia dan emosi boleh menjejaskan hasil dagangan anda secara negatif. Menggunakan sistem perdagangan automatik membolehkan anda mengatasi kesan tekanan, euforia dan ketamakan yang boleh dialami oleh mana-mana pelanggan. Juga pendatang baru boleh berdagang seperti pro dengan Coinrule!

Cetuskan bot apabila ruang crypto berubah Berdasarkan petunjuk yang paling menjanjikan
Tiada kod yang terlibat Semudah IFTTT
Urus trend pasaran Memaksimumkan Keuntungan

Mula Buat Dagangan Terus

Terima isyarat dagangan percuma, wujudkan perdagangan automatik dan uruskan peruntukan anda untuk 30 hari secara percuma.

Pertukaran yang Disokong

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda